Ku przestrodze-straciłam prawie wszystko |
Autor |
Wiadomość |
eremita
Gaduła
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Cze 2013 Posty: 599 Skąd: z wilczych uroczysk
|
Wysłany: Pon 12 Sie, 2013 14:14
|
|
|
Machania nogami do machania głową i sercem. |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pon 12 Sie, 2013 14:40
|
|
|
eremita napisał/a: | Machania nogami do machania głową i sercem. |
Jakaś paralela niewątpliwie jest.........chodzi o ten wysiłek jaki musisz włożyć, żeby dobiec tam gdzie chciałbyś być. ".....run Forrest, run....." Znasz to? |
_________________ |
|
|
|
|
eremita
Gaduła
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Cze 2013 Posty: 599 Skąd: z wilczych uroczysk
|
Wysłany: Pon 12 Sie, 2013 16:12
|
|
|
Znam,znam. Doping imienny przyjaznych dusz nieraz pozwala przekroczyć progi, których się u siebie nie podejrzewało. Ale w życiu niestety czasem zostaje się samym ze sobą.
Dlatego to forum jest pożyteczne. Jak już tak o bieganiu: kiedyś na plastronie miałem wpisane swoje imię. Na 35 km dopadła mnie ściana. Totalny bezwład konczyn, zniechęcenie i zwierzęce wprost zmęczenie. I wtedy jakiś gość wyczytał moje imię, wylowił mnie z grupki biegaczy i po imieniu krzyknął mi, że dam radę. Dałem radę, bo jak ja już straciłem nadzieję, to ktoś, kogo nie znałem, uwierzył we mnie
Jeszcze się wszystko ułoży Aga! |
|
|
|
|
Aga71
Małomówny alkoholiczka z wyboru(niestety)
|
Wysłany: Pon 12 Sie, 2013 19:46
|
|
|
coś kiedyś na pewno,ale moje małżeństwo i wieloletnia "przyjaźń" z Panią A. legło w gruzach i raczej już nic z tego nie będzie |
_________________ Aga |
Ostatnio zmieniony przez Aga71 Pon 12 Sie, 2013 19:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aga71
|
Wysłany: Pon 12 Sie, 2013 19:47
|
|
|
eremita napisał/a: | Jeszcze się wszystko ułoży Aga! | ,gdzieś mi cytat uciekł |
_________________ Aga |
|
|
|
|
Aga71
|
Wysłany: Nie 01 Wrz, 2013 23:52
|
|
|
Zaczęłam kolejny etap życia-wróciłam do starego domu,na nowo zaczynam czuć się jak u siebie,dzieci już zaczynają godzić się z tym,że tatuś układa sobie życie na nowo i nie ma dla nich czasu i pieniędzy ,a ja...dalej trzeźwa i jak tak dalej pójdzie to 7 września minie DRUGI SZCZĘŚLIWY miesiąc trzeżwienia.
Pozdrawiam gorąco |
_________________ Aga |
|
|
|
|
piotr7
Gaduła
Pomógł: 9 razy Wiek: 70 Dołączył: 10 Kwi 2012 Posty: 949 Skąd: lubuskie
|
Wysłany: Pon 02 Wrz, 2013 07:03
|
|
|
Trzymaj się Aga , dasz radę |
|
|
|
|
Czarny
Towarzyski
|
Wysłany: Pon 02 Wrz, 2013 07:32
|
|
|
Powodzenia Aga Trzymaj się |
_________________ Pozdrawiam serdecznie.Krzysiek. |
|
|
|
|
Eila
Towarzyski
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 29 Lis 2012 Posty: 373 Skąd: Poland
|
Wysłany: Pon 02 Wrz, 2013 07:57
|
|
|
Aga71 napisał/a: | 7 września minie DRUGI SZCZĘŚLIWY miesiąc trzeżwienia. |
Ani się obejrzysz a będziemy świętować Twój roczek
Tak trzyma Aga |
_________________ Nie sztuką jest nigdy nie upaść
Lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić. |
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Pon 02 Wrz, 2013 08:43
|
|
|
Aga71 napisał/a: | dzieci już zaczynają godzić się z tym,że tatuś układa sobie życie na nowo i nie ma dla nich czasu i pieniędzy |
Gratuluję tego drugiego miesiąca!!! Zaczynasz już widzieć jak różni się to życie od poprzedniego. I to bardzo dobrze.
Ale dlaczego taka zjadliwość? Czy to prawda co piszesz, czy tylko Twoje złośliwe odczucie? Mąż miał prawo Cię zostawić, tak samo jak Ty miałabyś to samo prawo. W zasadzie to nie od dziś koleżanki z działu poniżej naszego zalecają wszelkim koalkom zajęcie się sobą i odseparowanie od alkoholika. Tako i zrobił.
Nie ma czasu i pieniędzy dla dzieci? Wiesz że tak jest? Może trzeba to ustalić, rozgraniczyć, rozdzielić. Może trzeba się rozstać jak dwoje dorosłych ludzi z dziećmi, a nie jak dójka obrażonych smarkaczy. |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
Aga71
|
Wysłany: Pon 02 Wrz, 2013 09:46
|
|
|
Jonesy napisał/a: | Może trzeba się rozstać jak dwoje dorosłych ludzi z dziećmi, a nie jak dójka obrażonych smarkaczy. | próbowałam rozmawiać,prosiłam-obiecywał,że będzie nas wspierał,pomagał finansowo(ja ze względu na chorobę syna nie mogę podjąć pracy)teraz tylko słyszę,że mam zap...do roboty ,bo on ma nową rodzinę,nawet raz dałam się nabrać na słodkie słówka,ale cóż... |
_________________ Aga |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pon 02 Wrz, 2013 11:14
|
|
|
Aga71 napisał/a: | raz dałam się nabrać na słodkie słówka,ale cóż. |
Trzeba złożyć pozew o alimenty......same widać nie przyjdą |
_________________ |
|
|
|
|
eremita
Gaduła
|
Wysłany: Pon 02 Wrz, 2013 13:13
|
|
|
Aga - gratuluję 2 miesięcy. Zuch dziewczyna! Z tego, co piszesz wnioskuję, że reszta też się jakoś ułoży. Banały, ale tak właśnie myślę. |
|
|
|
|
Aga71
|
Wysłany: Pon 02 Wrz, 2013 22:44
|
|
|
eremita napisał/a: | Aga - gratuluję 2 miesięcy |
Dzięki,chociaż jak zwykle coś pokręciłam -2 miesiące minęło 25 sierpnia
pterodaktyll napisał/a: | Trzeba złożyć pozew o alimenty......same widać nie przyjdą |
pozew już złożony i to z zabezpieczeniem |
_________________ Aga |
|
|
|
|
|