Avatar a trzeźwość - przyczynek do upadku komunizmu |
Autor |
Wiadomość |
Monka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 20:35 Avatar a trzeźwość - przyczynek do upadku komunizmu
|
|
|
Martin - dlaczego taki awatar ? |
|
|
|
|
Martin [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 20:37
|
|
|
Monka napisał/a: | Martin - dlaczego taki awatar ? | Musiałem się pochwalić moją Anetką. |
|
|
|
|
Monka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 20:39
|
|
|
Martin napisał/a: | Musiałem się pochwalić moją Anetką. |
Ona sobie tego życzy , byś ją targał wszędzie ze sobą ? |
|
|
|
|
Martin [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 20:46
|
|
|
Nie targam jej, pokazuję jaka jest śliczna. Zresztą, nie musi wszystkiego wiedzieć |
|
|
|
|
gocharl
Małomówny
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 20:47
|
|
|
Wykorzystanie czyjegoś wizerunku bez jego zgody jest zabronione! |
|
|
|
|
Martin [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 20:49
|
|
|
To nie jest wizerunek kogoś tam... |
|
|
|
|
Martin [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 20:50
|
|
|
Po za tym nie przedstawiam jej nago czy w jakiś ubliżający jej sposób Na prawdę nie macie się o co martwić |
|
|
|
|
gocharl
Małomówny
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 20:54
|
|
|
Ale czy Ona chce aby Jej zdjęcie było publikowane na naszym forum ? |
|
|
|
|
Martin [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 20:59
|
|
|
gocharl napisał/a: | Ale czy Ona chce aby Jej zdjęcie było publikowane na naszym forum ? | Ale jakie to ma znaczenie i za przeproszeniem co Ciebie to obchodzi? Jesteś jakąś obrończynią uciśnionych, Jedyną Sprawiedliwą? Jaki masz cel w zadawaniu tych wszystkich pytań? |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 21:49
|
|
|
Martin napisał/a: | Jedyną Sprawiedliwą? |
ależ noł NAS DWUNASTU GNIEWNYCH |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
vito
Milczek vito
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 21:51
|
|
|
Martin napisał/a: | Jaki masz cel w zadawaniu tych wszystkich pytań? |
Uczciwość i prawda-to podstawy trzeżwienia Martin napisał/a: | Zresztą, nie musi wszystkiego wiedzieć |
A to jest nieuczciwe !
Chronisz IP swojego komputera, a cudzy wizerunek wykorzystujesz na prawo i lewo |
|
|
|
|
rejek
Towarzyski Wyleczony przez NFZ-Alko nie nawiedzony-bez misji
|
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 23:52
|
|
|
vito napisał/a: | Uczciwość i prawda-to podstawy trzeżwienia |
Tylko że mi sie zdaje że to powyżej to jedna sprawa
A druga to alkoholowy ekshibicjonizm.
Czemu nie podawać na forum,swoich wszystkich danych osobowych łącznie z adresem?
Albo nie mówić nowo poznanym znajomym "Cześć jestem Rejek-alkoholik"
To takie same dziwne jak odwrócony kieliszek do góry dnem, przed niektórymi na imprezach alkoholowych.
Albo w jednej firmie, gdzie miałem wątpliwy zaszczyt pracować ,w Wigilię tzw "stolik dla innowierców " na uroczystej kolacji. |
|
|
|
|
Martin [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 12 Lis, 2008 00:19
|
|
|
vito napisał/a: | Martin napisał/a: | Jaki masz cel w zadawaniu tych wszystkich pytań? |
Uczciwość i prawda-to podstawy trzeżwienia Martin napisał/a: | Zresztą, nie musi wszystkiego wiedzieć |
A to jest nieuczciwe !
Chronisz IP swojego komputera, a cudzy wizerunek wykorzystujesz na prawo i lewo | Proszę bardzo, jeżeli avatar wam przeszkadza to postanowiłem go usunąć, nie chcę niepotrzebnych awantur. Jednak nie musisz mi mówić jakie sa podstawy trzeźwienia, znam je doskonale, wprowadzałem je, wprowadzam i udoskonalam. Jak już mówiłem, na zdjęciu nie ma cudzej osoby lecz jest bardzo bliska. |
|
|
|
|
Martin [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 12 Lis, 2008 00:21
|
|
|
rejek napisał/a: | Czemu nie podawać na forum,swoich wszystkich danych osobowych łącznie z adresem? | Bo forum jest dostępne dla każdego i każdy może wyjorzystać nasze dane do swoich, niekoniecznie szczytnych celów? Pytanie zadałeś co najmniej dziecinne. Internet to kopalnia wiedzy i informacji jednak także potężna broń, która może być wymierzona przeciwko nam. Należy odróżnić świat wirtualny od realnego a także dopasować styl działania. |
|
|
|
|
vito
Milczek vito
|
Wysłany: Śro 12 Lis, 2008 00:35
|
|
|
Martin napisał/a: | na zdjęciu nie ma cudzej osoby |