Dlaczego mnie sie kojarzy współ ze zjawiskiem komunistycznym WSS "Społem"", czy oni wew tech firmach też byli uzależnieni jeden od drugiego i tak se żyli wespół zespół
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !!
No bo jak nazwać takie zjawisko jak występuje obecnie u mnie,... moja M nigdy nie piła ja piłem i już nie pije,. a syn nie pił,. a teraz pije, no i przyszło nam mieszkać razem,. to taki trójkąt jak nazwać,.. bo nijak nie mogę tego rozgryźć,.. a zwyczajem ludzi przecież jest nazewnictwo, tylko proszę nie wyjeżdżać z nazwami typu trójkąt bermudzki
A najgorsze w tym jest to,.. kto tu teraz jest ten współ ,..a kto nie ???
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum