|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Przesunięty przez: Wiedźma Sob 11 Lip, 2009 15:29 |
PRZEMOC W RODZINIE |
Autor |
Wiadomość |
jackowska
Małomówny
|
Wysłany: Pon 23 Wrz, 2013 10:12
|
|
|
ewa29 napisał/a: | jackowska napisał/a: | Rozumiem, no w takiej sytuacji faktycznie masz racje ze swoją decyzją. |
W ostateczności, moją mamę ściągnę do siebie, bo ona jeszcze jest na tyle rozgarnięta, że dopilnuje mi dzieci i powiem szczerze mogę jej powierzyć nad nimi opiekę |
A daleko mieszka? |
_________________ walczymy wspólnie, każdy wygrany dzień jest sukcesem |
|
|
|
|
ewa29
Gaduła
Pomogła: 5 razy Wiek: 43 Dołączyła: 11 Sty 2012 Posty: 906 Skąd: woj.łódzkie
|
Wysłany: Pią 18 Paź, 2013 22:13
|
|
|
jackowska napisał/a: | A daleko mieszka? |
Mama mieszka jakieś 58km ode mnie, także trochę Nas dzieli,ale teraz niedawno przyjechała do mnie na kilka dni, jednak dziś pojechała za swoimi sprawami, ale na tygodniu przyjedzie
A tak poza tym, u mnie spokój w domu Odkąd założyłam bratu NK faktycznie sobie odpuścił. Dziś miałam wizytę dzielnicowego, też pytał o sytuacje w moim domu i czy brat nas nachodzi, stwierdził że jeśli nic się do listopada nie zadzieje to zakończy niebieską kartę, ale z chwilą kiedy sytuacja ulegnie pogorszeniu z powrotem mi założą NK. Brat dostał wezwanie to już trzecie na komisję ds rozwiązyw. problemów alko na 5-tego listopada, Ja oczywiście też. Tydzień temu braciszek mnie odwiedzil, ale jeszcze mi dziękował że go zgłaszałam na komisję... Także na chwilę obecną jest dużo lepiej i oby tak było dalej |
_________________ Siła,wiara i nadzieja to one mnie utrzymują przy życiu |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|