Przestaje pic alkohol od 13.10.13. |
Autor |
Wiadomość |
Ann
Upierdliwiec
Pomogła: 22 razy Wiek: 35 Dołączyła: 11 Lip 2013 Posty: 2075
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 10:55
|
|
|
Wczoraj jak przywieźli nam do szpitala, dwóch mocno napitych, to stanęłam i mówię: "nooo nieee, cóż oni? powariowali? przecież dopiero wtorek dzisiaj!, weekend jeszcze nie zaczęty!"
ale co tam, na picie przecież każdy dzień był dobry zapomniał wół jak cielęciem był.
pterodaktyll napisał/a: | Phi.....ja nie potrzebowałem żadnego towarzystwa jak się chciałem nachlać np w poniedziałek czy w środę | szczerze? ja też nie.. ale weekend szczególnie lubiłam. |
_________________ Być może jest tak, że każda istota musi podlegać jakiemuś uzależnieniu. Że człowiek zupełnie wyzbyty uzależnień jest niekompletny. Że to naturalne jak oddychanie.
Jakub Żulczyk, Ślepnąc od świateł |
|
|
|
|
eremita
Gaduła
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Cze 2013 Posty: 599 Skąd: z wilczych uroczysk
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 10:57
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | psyhofun napisał/a: | Na tygodniu to ciezko z kims sie umowic na picie |
Phi.....ja nie potrzebowałem żadnego towarzystwa jak się chciałem nachlać np w poniedziałek czy w środę |
Czyli wymówki?
Ptero wniknij w przekaz trolla Psyhofuna:
1. Popijam 2 piwa ergo nie piję.
2. Nie piję, bo mam deadline od kiedy nie piję, więc to już prawie niepicie.
3. I tak jestem lepszy niż te francowate zakłamane pijaki, które udają porządnych w tygodniu i pracują i (prawdopodobnie) piją w weekendy. Prawdopodobnie, no bo jak tu nie napić się w weekendy.
4. Oni są "be" bo nie da się z nimi umówić w tygodniu na picie, bo wolą pracować (więc teoretycznie piją nienałogowo, co jest zupełnie niepojęte) - znaczy mają swoje swoje towarzystwo i złośliwie wykluczają psyhofuna.
5. Podsumowując Psyhofun jest o niebo "lepsiejszy" niż te zakłamane pijaki, które go tylko wkurzają i w oczy kolą. |
_________________ Dopiero w samym środku zimy przekonałem się, że noszę w sobie niepokonane lato.
Albert Camus |
|
|
|
|
eremita
Gaduła
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Cze 2013 Posty: 599 Skąd: z wilczych uroczysk
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 10:58
|
|
|
psyhofun napisał/a: | ostatnio kupilem wojaka, wypilem 3 lyki i wywalilem. takiego syfu jeszcze nie pilem. |
Ooo mamy smakosza na forum
To może ty nie przestaj pić, tylko szukaj tej niebiańskiej ambrozji, która Ci w końcu zasmakuje, bo u Ciebie to nie kwestia opamiętania się, co bardziej hrabiowskiego podniebienia. |
_________________ Dopiero w samym środku zimy przekonałem się, że noszę w sobie niepokonane lato.
Albert Camus |
Ostatnio zmieniony przez eremita Śro 30 Paź, 2013 11:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
eremita
Gaduła
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 11:01
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | eremita napisał/a: | Ptero wniknij w przekaz trolla Psyhofuna: |
A po jaką cholerę? Toż to jego problem ile pije a nie mój. |
On nie pije, tylko popija
I szuka smaku.
To że se wypił dwa browary, podczas gdy inni chleją w trupa (bez niego) w weekend, nie czyni z niego pijaka. No... i jeszcze wojaka wylał... Szacun. |
Albert Camus |
Ostatnio zmieniony przez eremita Śro 30 Paź, 2013 11:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ann
Upierdliwiec
Pomogła: 22 razy Wiek: 35 Dołączyła: 11 Lip 2013 Posty: 2075
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 11:04
|
|
|
koneser |
_________________ Być może jest tak, że każda istota musi podlegać jakiemuś uzależnieniu. Że człowiek zupełnie wyzbyty uzależnień jest niekompletny. Że to naturalne jak oddychanie.
Jakub Żulczyk, Ślepnąc od świateł |
|
|
|
|
eremita
Gaduła
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 11:07
|
|
|
Ann napisał/a: | koneser |
tja, Makłowicz się znalazł. Kuchnie, kurnia, świata |
Albert Camus |
|
|
|
|
psyhofun
(banita)
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 11:40
|
|
|
nie mam juz zadnych przyjaciol oprucz jednej dziwczyny, ktora chce sie przyjaznic. sam sobie kupie jutro i wypije bo jutro jest 31 a ja planuje od 1. teraz pojde troche popracowac tzn. zniesc 3 tony wegla za 30zl. dobry pieniadz bez podatku. |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 11:55
|
|
|
psyhofun napisał/a: | 30zl. dobry pieniadz bez podatku. |
to na te jutrzejsze zakupy? |
|
|
|
|
Kryształ
Małomówny
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 12:03
|
|
|
psyhofun napisał/a: | nie mam juz zadnych przyjaciol oprucz jednej dziwczyny, ktora chce sie przyjaznic. sam sobie kupie jutro i wypije bo jutro jest 31 a ja planuje od 1. teraz pojde troche popracowac tzn. zniesc 3 tony wegla za 30zl. dobry pieniadz bez podatku. |
Jak masz hajs i nie masz przyjaciół to może byś zaprosił kilku forumowiczów ? |
|
|
|
|
eremita
Gaduła
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 12:07
|
|
|
PSG-1 napisał/a: | Ja się zastanawiam... Kim jesteś gwiazdorze, że chce Ci się co jakiś czas trollować tutaj? Ile to już nicków było... z 10 conajmniej addicted, marcel, dekker, czytoty, czesio, teraz nowy psyhofun... |
|
Albert Camus |
|
|
|
|
T76
Małomówny
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 12:15
|
|
|
eremita napisał/a: | 3. I tak jestem lepszy niż te francowate zakłamane pijaki, które udają porządnych w tygodniu i pracują i (prawdopodobnie) piją w weekendy. |
I nareszcie ktoś rozjaśnił mi w głowie kim byłem |
_________________ Dziś nie piję! |
|
|
|
|
psyhofun
(banita)
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 14:06
|
|
|
uff. robota zrobiona. nie ma to jak uczciwa praca. teraz mozna tatre otworzyc. psss.... |
_________________ Nie pije od 2014 | Spożywanie alkoholu w moim przypadku jest nielegalne. |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 14:14
|
|
|
jak tam mama i brat? A drzewa na zimę już narąbałeś? |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Śro 30 Paź, 2013 14:16
|
|