Samotność.. |
Autor |
Wiadomość |
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Czw 21 Lis, 2013 10:39
|
|
|
Ann
1. Nie " udało się " tylko Ty wykorzystałaś to co już wiesz - a wiedza spowodowała działanie które uniemożliwiło popełnienie błędu ( zakup ).
2. Za dużo po fakcie myślałaś - analizowałaś . Niepotrzebnie .
Mi się ostatnio zdarzają takie wolty - ze względu na kontuzje prawej reki żony jestem częstym gościem marketów i innych przybytków " rozpusty wydawania kasy " i dział higieny łazienkowej oraz chusteczek higienicznych usytuowany jest obok rozbudowanego działu alkoholi ( nawet nie wiedziałem , ze cholera tyle tego jest ) i parę dni temu ogarnął mnie stupor - męska odmiana żony Lota - patrzałem na ten dział i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć o czym myślałem i czy w ogóle myślałem . Uważam , że to co Ci się stało i mnie również nie jest końcem świata ani tragedią - Bagatelizować tego oczywiście nie można ale nie warto również iść w druga stronę .
prsk |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
Ostatnio zmieniony przez rufio Czw 21 Lis, 2013 10:40, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Ann
Upierdliwiec
Pomogła: 22 razy Wiek: 35 Dołączyła: 11 Lip 2013 Posty: 2075
|
Wysłany: Czw 21 Lis, 2013 10:42
|
|
|
rufio napisał/a: | 1. Nie " udało się " tylko Ty wykorzystałaś to co już wiesz - a wiedza spowodowała działanie które uniemożliwiło popełnienie błędu ( zakup ). |
rufio napisał/a: | 2. Za dużo po fakcie myślałaś - analizowałaś . Niepotrzebnie . | możliwe, ale nie umiałam sobie tego wybić z głowy.
rufio napisał/a: | patrzałem na ten dział i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć o czym myślałem i czy w ogóle myślałem . | ja dość, że patrzyłam to podeszłam, weszłam w ten dział i stałam i patrzyłam na tego pieprzonego Grantsa. |
_________________ Być może jest tak, że każda istota musi podlegać jakiemuś uzależnieniu. Że człowiek zupełnie wyzbyty uzależnień jest niekompletny. Że to naturalne jak oddychanie.
Jakub Żulczyk, Ślepnąc od świateł |
|
|
|
|
rufio
|
Wysłany: Czw 21 Lis, 2013 10:51
|
|
|
Ann napisał/a: | ale nie umiałam sobie tego wybić z głowy. |
Spokojnie - nauczysz się - przyjdzie z czasem , że będziesz patrzała na coś a tego nie będziesz widzieć . Tylko postaraj się w tej chwili w miarę możliwości zmienić ścieżki - bo jesteś jeszcze " młodym drzewkiem nie do końca ukorzenionym "
prsk |
|
|
|
|
|
Ann
Upierdliwiec
|
Wysłany: Czw 21 Lis, 2013 10:54
|
|
|
rufio napisał/a: | w miarę możliwości zmienić ścieżki - bo jesteś jeszcze " młodym drzewkiem nie do końca ukorzenionym " | |
_________________ Być może jest tak, że każda istota musi podlegać jakiemuś uzależnieniu. Że człowiek zupełnie wyzbyty uzależnień jest niekompletny. Że to naturalne jak oddychanie.
|
|
|
|
rufio
|
Wysłany: Czw 21 Lis, 2013 11:15
|
|
|
Gadzie dobrze prawicie tylko rozumowanie nie te stronę ( mam nadzieję , że nie obrażę poziomu inteligencji gadziej ) Nas tak szybko wiatr nie przewróci ani nie wyrwie z gleby no chyba , że złamie ale to już insza inszość . Chyba ? |
|
|
|
|
|
Ann
Upierdliwiec
|
Wysłany: Czw 21 Lis, 2013 11:29
|
|
|
rufio napisał/a: | pterodaktyll napisał/a: | deflorujesz jakies świeżynki??? |
Pomarzyć nie wolno ? | w dzisiejszych czasach swieżynki, które można deflorować to gatunek na wyginięciu.. więc tylko marzenia Ci zostają faktycznie. |
|
|
|
|
rufio
|
Wysłany: Czw 21 Lis, 2013 11:36
|
|
|
Ann - kismet .
prsk |
|
|
|
|
|
Ann
Upierdliwiec
|
Wysłany: Czw 21 Lis, 2013 11:38
|
|
|
rufio napisał/a: | Ann - kismet .
| co zrobic.. |
|
|
|
|
|