|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Zalecenia, realizm? a może brak pokory? |
Autor |
Wiadomość |
Ann
Upierdliwiec
Pomogła: 22 razy Wiek: 35 Dołączyła: 11 Lip 2013 Posty: 2075
|
Wysłany: Wto 04 Lut, 2014 09:30
|
|
|
lutyluty napisał/a: | Ann napisał/a: | lutyluty napisał/a: | Właśnie, miałam już nie wracać, ale coś mnie podkusiło | bo Dekadencja taka jest, jak już raz tu wejdziesz to nie da się wyjść od tak.. coś o tym wiem.. ileż razy sobie obiecywałam, że nigdy więcej tu nie wejdę, że zapomnę i odejdę gdzieś do swojej jaskini no ale cóż
Dekadencja | Ann Nie ukrywam, ze zaskoczyla mnie tu obecnosc mlodych ludzi a to naprawde scala(jak dobrze widze jestesmy w podobnym wieku) i nie mam takiego poczucia innosci, moze mam ale troche mniejsze. Uwielbiam ta piosenke, ktora masz w stopce, zamykam oczy i moge jej sluchac caly czas.pozdrawiam | Piosenka faktycznie ma genialny tekst.
A co do wieku.. tutaj nie o metrykę chodzi A to co mnie lub Ciebie sprowadza. |
_________________ Być może jest tak, że każda istota musi podlegać jakiemuś uzależnieniu. Że człowiek zupełnie wyzbyty uzależnień jest niekompletny. Że to naturalne jak oddychanie.
Jakub Żulczyk, Ślepnąc od świateł |
|
|
|
|
Hyptopter
Małomówny
|
Wysłany: Sob 08 Lut, 2014 14:04
|
|
|
Ja tam zawsze powtarzam, że trzeba uważać aby nie stać się 'uzależnionym od bycia alkoholikiem'. Bo wtedy można tak się zapętlić w tym wszystkim, że nawet zsiadłe mleko będzie "wyzwalaczem". |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Nie 09 Lut, 2014 07:26
|
|
|
Hyptopter napisał/a: | Ja tam zawsze powtarzam, że trzeba uważać aby nie stać się 'uzależnionym od bycia alkoholikiem'. |
Jasne, jasne. Ale jeśli ktoś będzie to powtarzał na początku trzeźwienia - marnie to jego trzeźwienie widzę |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|