jestem chyba współuzależniona - czy dobrze robię odchodząc? |
Autor |
Wiadomość |
Kami
Trajkotka Jak wyczerpać temat, zanim nas wyczerpie K.C.B.
Pomogła: 38 razy Wiek: 57 Dołączyła: 03 Sty 2014 Posty: 1039
|
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014 18:05
|
|
|
Jacek napisał/a: | zrobiłem ten krok i teraz nim dążę ... choć przedtem,nie wyobrażałem sobie innego życia
że może być inaczej ,że można zmienić to co się tak budowało dotychczas |
nadzieja umiera ostatnia ..... czyli coś zrobiłeś dla żony .... od kiedy Jacku nie pijesz ??? żona wróciła ?? |
_________________ To nie droga prowadzi do celu, ale cel wskazuje Ci drogę...K.C.Buszman |
|
|
|
|
blondi2604
Małomówny
|
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014 18:18
|
|
|
Wczoraj poszłam do centrum pomocy kryzysowej chyba z 15 minut stałam przed wejściem bojąc się tam wejść wyszedł mężczyzna i życzliwie mnie zaprosił do środka tam zajęła się mną kobieta młoda w moim wieku. powiedziałam że potrzebuję pomocy wysłuchała mnie i zapisała do psychoterapeuty na wtorek jest też grupa wsparcia. Tylko muszę najpierw rozmowę przejść... |
_________________ Ela |
|
|
|
|
Kami
|
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014 18:32
|
|
|
Witaj Blondi .... |
_________________ To nie droga prowadzi do celu, ale cel wskazuje Ci drogę...K.C.Buszman |
|
|
|
|
Kami
|
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014 18:35
|
|
|
nie jesteś jedyna...ja też muszę się przemóc ..... wyprowadziłam sie od mojego partnera i cierpię jak pies ..... tęsknię za nim jak wariatka i wiem, że związek nie prowadził do niczego dobrego ..... dużo ostatnio płakałam przez niego .... wziął górę zdrowy rozsądek z sercem gorzej |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014 18:38
|
|
|
blondi2604 napisał/a: | ze zniszczyłam zycie przez te ciągłe powroty ze już za późno na wszystko |
blondi2604 napisał/a: | młoda w moim wieku. |
hmm
a jednak,racja po mojej stronie na ten krok,,w coś zmiennie nowego |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
blondi2604
Małomówny
|
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014 18:46
|
|
|
Bea wiem co czujesz i jak cierpisz ja to samo przechodzę ale chyba teraz już za trzecim razem mniej chyba za bardzo jestem tym wszystkim zmęczona. Czas popatrzeć na siebie zacząć się uśmiechać |
_________________ Ela |
|
|
|
|
Mała
Trajkotka
Pomogła: 34 razy Wiek: 49 Dołączyła: 18 Cze 2013 Posty: 1017 Skąd: Moja Wiocha :D
|
Wysłany: Śro 26 Lut, 2014 08:18
|
|
|
blondi2604 napisał/a: | Czas popatrzeć na siebie zacząć się uśmiechać |
Pięknie
Co nowego u Ciebie? |
_________________ "Nigdy się nie nie bój" - Krudowie <3 |
|
|
|