Na gruzach budowanie |
Autor |
Wiadomość |
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Pon 24 Mar, 2014 09:34
|
|
|
Zawsze spełniajmy swoje marzenia.... o to właśnie chodzi, jak w moim motto - musi starczyć czasu na Życie... |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Pon 24 Mar, 2014 09:39
|
|
|
Echhhh.... piękne te Twoje projekty.
Szkoda, że nie mam kasy na takie szaleństwo i nawet nie chodzi o projekt, a bardziej o wykonanie.
P.S.
Obawiam się, że ten Twój link jako reklama komercyjna może nie przejść w Radzie Starszych - póki co zadałam pytanie. |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Gaja
Towarzyski
Wiek: 49 Dołączyła: 23 Mar 2012 Posty: 415 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: Pon 24 Mar, 2014 10:02
|
|
|
Klaro,
Byłam na targach. Teraz są takie meble modułowe do skręcania, że dopiero drugiego dnia się dopatrzyłam jaka jest ich cena i nie mogłam uwierzyć. Do tej pory obchodziłam te ekspozycje szerokim łukiem jako meble zbyt ekskluzywne jak na moje skromne początki. Mam kontakty do tych firm i w dodatku dosyłają do klienta. A ja od dawna chciałam do Ciebie przyjechać Jak napisałam na stronie pierwsza wizyta niezobowiązująca |
_________________ Śmiejcie się nie czekając, aż będziecie szczęśliwi, inaczej bowiem umrzecie, nie roześmiawszy się ani razu. /Pierre La Mure/
|
|
|
|
|
Gaja
Towarzyski
|
Wysłany: Pon 24 Mar, 2014 10:07
|
|
|
A może ten mój niepozorny adresik mogę w stopce zostawić? Przycupnie sobie tam cichutko... |
_________________ Śmiejcie się nie czekając, aż będziecie szczęśliwi, inaczej bowiem umrzecie, nie roześmiawszy się ani razu. /Pierre La Mure/
|
Ostatnio zmieniony przez Gaja Pon 24 Mar, 2014 10:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gaja
Towarzyski
|
Wysłany: Pon 24 Mar, 2014 10:09
|
|
|
smokooka napisał/a: | Zawsze spełniajmy swoje marzenia.... o to właśnie chodzi, jak w moim motto - musi starczyć czasu na Życie... |
Dzięki Smokooka. Trzeba tak żyć, aby nie żałować że czas przeciekł nam między palcami. Kiedyś zresztą KTOŚ rozliczy nas z naszych talentów. |
|
|
|
|
|
Gaja
Towarzyski
|
Wysłany: Pon 24 Mar, 2014 12:28
|
|
|
Ok. Niech sobie powisi do wieczora. |
|
|
|
|
|
Gaja
Towarzyski
|
Wysłany: Pon 22 Gru, 2014 15:08
|
|
|
Życzę wszystkim pogodnych, szczęśliwych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Szczególnie tym, którzy ten spokój dopiero budują.
Wszystko będzie dobrze |
|
Ostatnio zmieniony przez Gaja Pon 22 Gru, 2014 15:15, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|