Alkohol ,a kierowca zawodowy. |
Autor |
Wiadomość |
driver
Małomówny
|
Wysłany: Sob 21 Cze, 2014 21:19 Alkohol ,a kierowca zawodowy.
|
|
|
Witam wszystkich.Chciałbym nawiązać kontakt z kierowcami ciężarówek ,krórzy mają problem z alkoholem.A jeszcze chętniej pogadam z kimś kto sobie z tym radzi.Pozdrawiam |
|
|
|
|
siwy56
Towarzyski siwy56
|
Wysłany: Sob 21 Cze, 2014 21:52
|
|
|
driver napisał/a: | Chciałbym nawiązać kontakt z kierowcami ciężarówek | Witam ,miałem ich kilka
driver napisał/a: | problem z alkoholem | Też mam
driver napisał/a: | chętniej pogadam z kimś kto sobie z tym radzi. | Z tym radzeniem bywa różnie,ale opowiadaj w czym problem,jest tu paru specjalistów ,na pewno pomogą. |
_________________ okularnik |
|
|
|
|
endriu
(banita)
Pomógł: 18 razy Wiek: 55 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 2925 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 07:53
|
|
|
był tu taki user, który o tym pisał, jak sobie przypomnę nicka i wątek to Ci podam...
swoją drogą, miałem na terapii kierowcę zawodowego, masakra jak opowiadał co robił po pijaku, picie na parkingach a potem jazda...
oczywiście ja też jeździłem po wypiciu alkoholu, prawko miałem zabrane na 2 lata |
_________________ Nie piję od 29.04.2011
|
|
|
|
|
driver
Małomówny
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 08:30
|
|
|
U mnie daj Boże aż takiej masakry nie ma,ale ta ćwiartka na parkingu to nerwy na drugi dzień i szukanie alkomatu ,bo w gębie niesmak.Poprostu przeszkadza mi bardzo że nie mogę się oprzeć i albo trzy piwa albo setka i dwa piwa.Po ćwiartce moja pauza trwa 14 godz zamiast 11-stu bo się boję jechać.Alkohol mną rządzi i to jest moja masakra,bo ilość wypijanych trunków nie ma znaczenia |
|
|
|
|
matiwaldi
[*][*][*]
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 09:32
|
|
|
Cytat: | Witam wszystkich.Chciałbym nawiązać kontakt z kierowcami ciężarówek ,krórzy mają problem z alkoholem.A jeszcze chętniej pogadam z kimś kto sobie z tym radzi |
z prowadzeniem ciężarówki po pijaku ????
|
_________________ To be, or not to be, that is the question:... |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 10:21
|
|
|
Cytat: | z prowadzeniem ciężarówki po pijaku ???? | i na dodatek nie rozlewając |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
Pomogła: 49 razy Wiek: 45 Dołączyła: 19 Lut 2010 Posty: 1705
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 10:27
|
|
|
Cytat: | Witam wszystkich.Chciałbym nawiązać kontakt z kierowcami ciężarówek ,krórzy mają problem z alkoholem.A jeszcze chętniej pogadam z kimś kto sobie z tym radzi.Pozdrawiam
| Wejdz na statystyki ilu pijanych kierowców powoduje śmiertelne wypadki ...a tam gdzie małe dzieci giną to już nie mam słów ...nie będe wypowiadać się w tym temacie bo puszczają mi nerwy na samą myśl imogłabym Ci za dużo niemiłych słów powiedzieć ...w mojej miejscowości przez takiego kierowcę zginęła matka 4-ki małych dzieci szła z zakupami do domu chodnikiem ........brak mi słów ....zaczniesz sobie radzić jak już będzie za późno ........................ |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
Pomogła: 49 razy Wiek: 45 Dołączyła: 19 Lut 2010 Posty: 1705
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 10:30
|
|
|
wczoraj rozmawiałam z policjantem który mi mówił ,że zatrzymali do kontroli kierowce autokaru wiozacego dzieci na wycieczkę ....miał ponad dwa promile alkoholu we krwi ...nie wiem już co o tym mysleć ...alkoholizm czy głupota ..i tutaj oja tolerancja się konczy...zabiłabym takiego gnoja !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Janioł
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 10:39
|
|
|
milutka napisał/a: | alkoholizm czy głupota | debilizm i skrajna nieodpowiedzialność |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
driver
Małomówny
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 11:29
|
|
|
Za głupie wypowiedzi dziękuję !!! szczególnie tobie matiwaldi i temu za tobą !!! Nie spodziewałem się ze mnie tak potraktujecie .bufony nadęte !!! |
|
|
|
|
Janioł
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 11:31
|
|
|
driver napisał/a: | Za głupie wypowiedzi dziękuję !!! szczególnie tobie matiwaldi i temu za tobą !!! Nie spodziewałem się ze mnie tak potraktujecie .bufony nadęte !!! | moze i tak ale za o trzezwe |
|
|
|
|
driver
Małomówny
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 11:43
|
|
|
A pozostałych chciałbym zapytać ilu znoją alkoholików ,który przestali pić patrząc na statystyki i wywiady ? |
|
|
|
|
driver
Małomówny
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 11:51
|
|
|
Szukam kogoś z kim mogę o tym moim problemie pogadać ,a Ty mi nic kolego nie masz do przekazania, więc nie pisz na mój temat,bo mnie nie znasz |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 11:55
|
|
|
Spokojnie, kolego, po co taka złość? I proszę nie obrażać innych uczestników forum. Na razie tylko ostrzeżenie. I proszę zapoznać się z zasadami, obowiązującymi na forum. |
|
|
|
|
Janioł
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 11:58
|
|
|
driver napisał/a: | Szukam kogoś z kim mogę o tym moim problemie pogadać ,a Ty mi nic kolego nie masz do przekazania, więc nie pisz na mój temat,bo mnie nie znasz | znam za to setki alkoholikow i zanalazlem ich w AA i na terapii a nie w kabinach innych samochodow , to co TY probujesz zrobic to zabieranie sie od du** stronyi tyle |
|
|
|
|
|