Alkohol ,a kierowca zawodowy. |
Autor |
Wiadomość |
driver
Małomówny
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 12:10
|
|
|
i to że nie pijesz parę dni to myślisz że złapałeś pana Boga za nogi I próbujesz być górą Ja tylko chcę poznać kogoś kto jest w podobnej sytuacji ,nie potrzebuję sędziów.A takich mądralińskich też znam ,i kończyli rożnie ,czego Tobie nie życzę |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 12:14
|
|
|
driver napisał/a: | i to że nie pijesz parę dni to myślisz że złapałeś pana Boga za nogi I próbujesz być górą Ja tylko chcę poznać kogoś kto jest w podobnej sytuacji ,nie potrzebuję sędziów.A takich mądralińskich też znam ,i kończyli rożnie ,czego Tobie nie życzę | a Ty chcesz przestac pic czy tylko zadymy szukasz bo jesli tak to chalpnij unijke i wyluzuj w podobnej sytuacji sa tysiace i znajdziesz ich na mityngach i na terapiach a na parkingu dowiesz sie jak pic by nie rozlewac , co zrobic by policjant nie poczul, a i jeszcze jedno nie przyjezdzaj do fabryki pralek bo jak poczuje to doniose |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
driver
Małomówny
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 12:16
|
|
|
Do moderatora mam pytanie -czym to kogoś obraziłem.Proszę się postawić na moim miejscu .napisałem o pomoc z kontaktem ,a tu ruszyło,proszę przeczytać .To jest lincz !!! |
|
|
|
|
Janioł
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 12:19
|
|
|
driver napisał/a: | To jest lincz !!! | biedny misio no po prostu zal i rozpacz, wez sie drogi potencjalny morderco drogowy w garsc i za***rdalaj na mityng albo na terapie zaczym zabijesz siebie albo innych na drodze |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 12:24
|
|
|
konkretnie wyzywając od bufonów
driver napisał/a: | bufony nadęte !!! |
driver napisał/a: | To jest lincz !!! |
gdzie? Czyżby to, że ktoś wyraża swoje zdanie o jeżdżących po alkoholu czy na kacu kierowcach, to cóż. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie na ten temat. |
Ostatnio zmieniony przez pietruszka Nie 22 Cze, 2014 12:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
endriu
(banita)
Pomógł: 18 razy Wiek: 55 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 2925 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 12:26
|
|
|
driver napisał/a: | Alkohol mną rządzi i to jest moja masakra, |
polecam Ci terapię,
no i najważniejsze, czy Ty chcesz przestać pić,
czy może pić tak, żebyś nie miał konsekwencji z picia? |
_________________ Nie piję od 29.04.2011
|
|
|
|
|
driver
Małomówny
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 12:50
|
|
|
widzę że nic tu po mnie .Oczywiście ze nie chcę pić ale terapia nie wchodzi w grę ,bo to praktycznie jest nie możliwe .Jedynie poprzestawianie w głowie,miałem nadzieje ze są ludzie którzy sobie z problemem poradzili,chodziło mi głównie o kierowców .My nie kończymy o 15 ,a miting o 17 i cały hepi bo naładowałem się na następne 3 dni.A ja morderca drogowy jestem sam cały tydzień ,albo dłużej,i chcąc z kimś pogadać o problemie jestem traktowany jak wyżej.Wszyscy -oprócz dwoch pierwszych wpisów,zrobili sobie ze mnie chłopca do bicia.Nikt jednak nie odpowiedzial na moje pirwsze pytanie .Jeżeli ktoś chce mi naprawdę coś powiedzieć to to bębę w Licheniu i chętnie się spotkam.Pozdrawiam |
|
|
|
|
endriu
(banita)
Pomógł: 18 razy Wiek: 55 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 2925 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 12:58
|
|
|
mitingi są w całej Polsce (i na świecie) i o różnych porach
driver napisał/a: | miałem nadzieje ze są ludzie którzy sobie z problemem poradzili |
ja sobie poradziłem poprzez terapię właśnie
pozdrawiam
i do zobaczenia w Licheniu |
_________________ Nie piję od 29.04.2011
|
|
|
|
|
Janioł
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 12:59
|
|
|
driver napisał/a: | Jedynie poprzestawianie w głowie,miałem nadzieje ze są ludzie którzy sobie z problemem poradzili,chodziło mi głównie o kierowców | wydaje Ci sie ze sa specjalne terapie dla kierowcow przez CB ? tak to mozesz dalej do usranej smierci probowac , a moze by tak na terapie i wtedy zwolnienie l-4 ? nie mozliwe to jest wywrocic helm na lewa strone , nie picie to kwestia motywacji jak sie chce to mozna nawet jak sie jest kierowca ciezarowki |
|
|
|
|
driver
Małomówny
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 13:09
|
|
|
Były i terapie i wszywki ,a ja się dalej męcze,niby wiem o co chodzi ,ale jest ten drugi ja który karze ni się napić. |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 13:14
|
|
|
driver napisał/a: | Były i terapie |
jakoś mam wątpliwości, bo człowiek, który ukończył terapię zwykle ma podstawową wiedzę swojej chorobie...
Mojej koleżanki mąż jest zawodowym kierowcą. Ukończył terapię zamkniętą, wrócił do zawodu i już ładne kilka latek nie pije. |
|
|
|
|
driver
Małomówny
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 13:16
|
|
|
a co do mitingów to naprawdę nie ma szans.No może gdyby były na stacjach bęzynowych |
|
|
|
|
driver
Małomówny
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 13:19
|
|
|
I właśnie o takich ludzi mi chodzi,z mim chchciałbym pogadac |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 13:26
|
|
|
driver napisał/a: | gdyby były na stacjach bęzynowych |
Mógłbyś planować postoje na stacjach benzynowych w miejscowościach, gdzie są mityngi? |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2014 13:33
|
|
|
driver napisał/a: | I właśnie o takich ludzi mi chodzi,z mim chchciałbym pogadac |
z tego co wiem, to nie ma czasu na forum, chodzi na mitingi |
|
|
|
|
|