Nie związałabym się z osobą nawet trzeźwiejącą |
Autor |
Wiadomość |
wampirkowa
(konto nieaktywne)
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 08 Mar 2012 Posty: 545
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 10:38
|
|
|
a ja nie rozumiem jak osoba może żyć z alkoholikiem ot co.
nie rozumiem tak jak ie rozumiem jak moja 3 matka mogła spac z zapijaczony śmierdzącym ojcem
masakra jakaś nie zroumiem tego nigdy kązada osba dorosła może wybrać inne życie niz żyć z alkoholikiem. |
_________________ "Pamięć to raj, z którego nikt nie może nas wygnać, lub piekło, z którego nie możemy uciec... |
|
|
|
|
wampirkowa
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 10:53
|
|
|
ja do postu sosąsiedniego
ja unikam ludzi pijących tak mam po tym jak sie związałam z niepijącym alkoholikiem bo się m wydawało e jak nie pije to jest święty ale on tylko nie pił nie był trzeźwy i jak mnie uderzył pierwszy i drugi i trzeci raz wyrzuciłam go,
i osobiście nie związałabym się z osobą nawet trzeźwiejącą ot co
jakbym zauważyła, że ktoś pije uciekłabym w trymiga od takiej osoby, niechciałabym nawet podjąc walki o taki związek i zwiałabynm odrazu gdzie peprz rośnie. |
_________________ "Pamięć to raj, z którego nikt nie może nas wygnać, lub piekło, z którego nie możemy uciec... |
|
|
|
|
Tajga
(konto nieaktywne)
Pomogła: 19 razy Dołączyła: 29 Lip 2011 Posty: 1585
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 11:22
|
|
|
wampirkowa napisał/a: | a ja nie rozumiem jak osoba może żyć z alkoholikiem ot co.
|
To tak samo jak JA nie rozumiem jak można babrać się w życiu, i wspominać
bez końca dzieciństwo.
Sądzisz że jesteś taka wyjątkowa?
Przeczytaj sobie " Sońkę", to też kawałek życia.
I nie obrażaj alkoholików. |
_________________ Na końcu wszystko będzie dobrze.
Jeżeli nie jest dobrze, znaczy że to jeszcze nie koniec.
J.Lennon |
|
|
|
|
wampirkowa
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 11:26
|
|
|
no cóż to twoja opinia że obrażam.
nie jestem wyjątkowa
już to gdzieś napisałam że ja maria jestem śmieciem więc nie jestem wyjątkowa, chyba że śmieci są wyjątkowe |
|
|
|
|
wampirkowa
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 11:26
|
|
|
tajga nie musisz rozumieć śmiecia jakim jestem |
|
|
|
|
Tajga
(konto nieaktywne)
Pomogła: 19 razy Dołączyła: 29 Lip 2011 Posty: 1585
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 11:32
|
|
|
Mario, wyraziłam swoje zdanie.
W manipulacje nie dam się wciągnąć |
_________________ Na końcu wszystko będzie dobrze.
Jeżeli nie jest dobrze, znaczy że to jeszcze nie koniec.
J.Lennon |
|
|
|
|
wampirkowa
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 11:35
|
|
|
oj Tajga w manipulacje,
wyraziłaś swą opinię że obrażam alkoholików gdzie ich obraziłam???
napisałam czego nie rozumiem a jak moja matka 3 mogła sypiać ze śmerdzącym pijanym ojcem gdzie tu obraza alkoholików ????
manipulacja no dobre dobre dobre dobre chyba się ci się Tajga coś pomyliło |
|
|
|
|
wampirkowa
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 11:37
|
|
|
Tajga, jak to kiedyś usłyszałam od terapeuty że osoba pijąca alkohol nigdy nie zrozumie DDA i na odwrót |
Ostatnio zmieniony przez wampirkowa Sob 12 Lip, 2014 11:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Halloween
(banita)
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 11:52
|
|
|
Tajga napisał/a: |
To tak samo jak JA nie rozumiem jak można babrać się w życiu, i wspominać
bez końca dzieciństwo.
Sądzisz że jesteś taka wyjątkowa?
Przeczytaj sobie " Sońkę", to też kawałek życia.
I nie obrażaj alkoholików. |
ogromna ilość ludzi wspomina dzieciństwo, czasem dobrze, czasem źle i to nie czyni nikogo wyjątkowym, ani "Wampirkowa" ani " Sońkę", ja nie doczytałem się w wypowiedziach koleżanki "W." jakichś prób ukazania siebie jako osoby szczególnie wyjątkowej.
obrażaj alkoholików a gdzie to Wampirkowa jakiegoś alkoholika obraziła?
Ufam że pokażesz te obrazę alko. ze strony Wampirkowej inaczej można by cie zacząć podejrzewać o próbę zaczepki. |
_________________ Fröhlich leben trotzig kämpfen und mit dem Lächeln sterben. J.P.
Żyj się wesoło, walcz zawzięcie i z uśmiechem umieraj. J.P. |
|
|
|
|
OSSA
Upierdliwiec
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 20 Wrz 2011 Posty: 2272 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 12:29
|
|
|
wampirkowa napisał/a: | osobiście nie związałabym się z osobą nawet trzeźwiejącą ot co |
Osobiście uważam, że nie jesteś w stanie związać się z kimkolwiek, twoje ciągłe wspominanie dzieciństwa i narzekanie jak w życiu źle może zrazić nawet najbardziej życzliwych ludzi. Już mam dość twoich ciągłych narzekań, na ciepło, zimno, brak pracy, rodziny, choroby, prawdziwe i te wymyślone. Chcesz kisić się we własnym życiu twój problem, ale ja na tym forum i osobiście poznałam kilku trzeźwych alkoholików i uważam ich za osoby bardzo ciepłe życzliwe, mimo bagażu doświadczeń. Poznałam również współuzależnione, które mimo wszystko pozostały z trzeźwiejącym alkoholikiem i nie zauważyłam by były nieszczęśliwe. |
|
|
|
|
wampirkowa
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 12:34
|
|
|
i dobrze OSSA masz dość to nie czytaj masakra każe ci ktoś, maskara
nie jestem zdolna to nie jestem zdolna i tyle i niestety ta niezdolnośc jest wynikiem życia z alkoholikiem przez wiele lat i rzeczy jakich dośwadczyłam w życiu
więc coś jeszcze mi chcesz powiedzieć OSSA co kurcze dajesz sobie prawo do znajomości MNIe no cóż chyba jednak nie masz takiego prawa ale co tam |
|
|
|
|
wampirkowa
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 12:36
|
|
|
a propo na zimno nigdy nie narzekałam, lubię zimno i lubię deszcz i lubię mróz, wiec na zimno nie narzekam |
|
|
|
|
wampirkowa
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 12:38
|
|
|
miałam ci coś OSSA napisac ale szkada mi moich nerwów i wkręcania się na twój post po prostu szkoda nie warto |
|
|
|
|
wampirkowa
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 12:49
|
|
|
kobieto znam i znakm takiego kto miał 15 lat i teraz zachwlewa się na śmierć
mój były miał niby 10 lat
znam osoby które świtnei trzęźwieją niby działąją w strukturach AA a potrafią tak zranić drugą osobę do granic
więc OSSA soreczki
więc sorki jakoś niechciałabym przyywać nawrotu kogokolwiek do picia,
dlatego ja unikam ludzi pijących
tak jak unikam alkoholu
a nigdy bym nie zaufała osobie trzeźwijacej nawet nich będzie to zdrowiejący alkoholik tak jak trzeba |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Sob 12 Lip, 2014 12:50
|
|
|
wampirkowa napisał/a: | a propo na zimno nigdy nie narzekałam, lubię zimno i lubię deszcz i lubię mróz, wiec na zimno nie narzekam |
noo to tak jak ja
ja jeszcze śnieg lubię
i ciacha jeszcze lubię
nie
ciacha to kocham |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
|