Akceptacja. |
Autor |
Wiadomość |
Jerzy
(banita)
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 12:20 Akceptacja.
|
|
|
Z drżeniem w palcach podejmuje się napisać jakiś temat, zwyczajna trema chyba, a zainspirował mnie nie dawno obejrzany reportaż o najdziwniejszych rzeczach w kosmosie gdyż jak się okazuje i w kosmosie są międzygwiezdne chmury wielkości 1000 układów słonecznych i najdziwniejsze w tym jest to że są i takie, które składają się z czystego alkoholu jaki my spożywaliśmy lub spożywamy, i jak tu nie zaakceptować alkoholu w naszym życiu skoro i kosmos jest nim wypełniony, czyli musi gdzieś tam być i ta destylarnia. |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 12:58
|
|
|
JAN napisał/a: | w kosmosie są międzygwiezdne chmury wielkości 1000 układów słonecznych i najdziwniejsze w tym jest to że są i takie, które składają się z czystego alkoholu |
jest on jednak tak rozproszony, że gdybyś go skompensował, to by dwóch flaszek nie ucedził, także nie ma co żałować |
|
|
|
|
Jerzy
(banita)
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 14:03
|
|
|
szymon napisał/a: | także nie ma co żałować |
Ja raczej nie o żalu tu pisze, no ale może ja inaczej to widzę, żale to raczej pijani mają z tego co udało mi się zauważyć i nie koniecznie spożywający alkohol, lecz czy takich też nie należy akceptować , ja osobiście akceptuje, a za innych nie mam prawa się wypowiadać . |
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !! |
|
|
|
|
point
Małomówny
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 14:10
|
|
|
Myślę, że na tym forum wszyscy zaakceptują Cię... do pewnego stopnia...;) |
|
|
|
|
Jerzy
(banita)
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 14:56
|
|
|
point napisał/a: | Myślę, że na tym forum wszyscy zaakceptują Cię... do pewnego stopnia...;) |
ależ mi nawet przez myśl nie przeszło że mogłoby być inaczej, to raczej graniczyłoby z niemożliwym gdybym liczył na jednomyślną akceptacje, takim idiotą to ja jeszcze nie jestem, choć może i mało mi brakuje, tego nie wiem ?? |
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !! |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 15:11
|
|
|
a jakby Pan zdefiniował słowo: akceptacja
oznacza bardziej zgodę czy przyjęcie do wiadomości? |
|
|
|
|
figofago
(banita)
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 15:20
|
|
|
ba sa jeszcze planety zrobione z diamentu. To jest dopiero cos |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 15:36
|
|
|
point napisał/a: | Myślę, że na tym forum wszyscy zaakceptują Cię... do pewnego stopnia...;) |
nuu ja tak do trzeciego
zaraz po placku uwielbiam kosmos |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 15:39
|
|
|
esaneta napisał/a: | figofago napisał/a:
sa jeszcze planety zrobione z diamentu
chyba chciałabym taką |
też coś tam słyszałem o takowym,niedawno w telewiziji
jak jakimś złożonym cudem siem tam dowleke,to se ułamie kawałek i ci oddam |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 15:48
|
|
|
podoba mi się ten temat jak... nie napisze jak |
|
|
|
|
Jerzy
(banita)
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 16:33
|
|
|
szymon napisał/a: | oznacza bardziej zgodę czy przyjęcie do wiadomości? |
ani jedno, ani drugie,
a tak przy okazji, czyżbym był poddawany testom na IQ ???? Ale jeżeli tak, to z góry zaznaczam że ja go nie posiadam w ogóle, gdzie u faceta po takim chlaniu szukać jakichś choćby szczątków normalnego myślenia w opinii oczywiście światowego gremium naukowego, które ja obecne i tak uważam za nienormalne. To normalne nie nauczyło mnie akceptacji , jeżeli już to bardziej to nienormalne to uczyniło . |
Ostatnio zmieniony przez Jerzy Nie 13 Lip, 2014 16:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jras4
Docent
Pomógł: 11 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3302 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 16:45
|
|
|
jasiu powiedz jak długo piłeś roial ? |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
Jerzy
(banita)
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 16:56
|
|
|
Dziś mam troszkę luźnego czasu to mogę sobie co nie co popisać ot tak choćby dla relaksu.
Zbyt wiele już go w życiu straciłem abym mógł sobie teraz pozwolić na jego trwonienie.
A wracając do akceptacji to mnie najtrudniej jednak było zaakceptować samego siebie, takim jakim jestem, gdy tego dokonałem reszta poszła bez większych trudności. Ale zaakceptowanie siebie było koszmarem , nie wiem jak u innych ale ja nie moglem tego dokonać bardzo długo. Mogłem być wszystkim tylko nie sobą i tu przyszła z pomocą uczciwość . |
|
|
|
|
Jerzy
(banita)
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 16:59
|
|
|
Jras4 napisał/a: | jasiu powiedz jak długo piłeś roial ? |
nie pamiętam , ale trochę, a ile to te trochę tego nie wiem, a Ty ?? pamiętasz ?? |
Ostatnio zmieniony przez Jerzy Nie 13 Lip, 2014 17:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jras4
Docent
Pomógł: 11 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3302 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014 17:04
|
|
|
no ja owszem pamietam ale zawsze tylko do 1 wiadra potem cos sie dzieje i nie pamietam ...swoią drogą co ty z tymi chmurami denaturatu na niebie ? |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
|