kącik dbających o linię |
Autor |
Wiadomość |
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
|
Wysłany: Pon 05 Paź, 2009 18:12
|
|
|
Halibut napisał/a: | Wiesz picie jest jak seks. |
Halibutek Bałamutek |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Pon 05 Paź, 2009 18:31
|
|
|
witajcie ! ale się mnię podoba ten wątek
wiadomo dlaczego - jak to każda baba - fajnie jest sobie ponarzekać na swoje niedoskonałości |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Pon 05 Paź, 2009 18:41
|
|
|
sabatka napisał/a: |
i w takim momencie brakuje tylko żeby ktoś powiedział że są jeszcze grubsi ode mnie |
sabatko ja mam koleżankę, która jest o całą głowę wyższa ode mnie, smukła jak łania, nogi po same pachy chodzący ideał kobiety poprostu
a ja przy niej mała, pulchna, zanadto cycata - ogólnie masakra ! piękna i bestia
co z tego skoro w wieku 38 lat jest sama jak palec i każdy facet jakiego zarwie ucieka od niej bardzo szybko ! próbowałam rozgryźć co z nią jest nie tak i podpytałam się tak niby od niechcenia takich dwóch co ją zostawili . Okazało się, że każdy z nich twierdził to samo - za głupia !!! w tym wieku to się szuka partnerki na resztę życia a nie słodką idiotkę na jedną noc
tak więc jak widzisz nie zawsze piękno jest pięknem samym w sobie
P.S. sama sobie się dziwię co ja tu napisałam bo przecież też często łapię załamki patrząc na siebie |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Pon 05 Paź, 2009 19:27
|
|
|
evita napisał/a: | sama sobie się dziwię co ja tu napisałam bo przecież też często łapię załamki patrząc na siebie | Super To znaczy,że pomału wchodzisz na dobrą drogę. Oby tak dalej. |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
KICAJKA
|
Wysłany: Pon 05 Paź, 2009 19:38
|
|
|
Halibut napisał/a: | Drań nie daje o sobie zapomnieć.
Kac to moje poranne drugie imię.
I skąd się taki bierze??? | To już wiem teraz, dlaczego bywasz zgryźliwy i mroczny,jak głębiny Twego oceanu. Może powinieneś zmienić klimat? |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
|
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
|
Wysłany: Pon 05 Paź, 2009 19:54
|
|
|
Halibut napisał/a: | Masz bajer Jacek.
Bo jeżeli chodzi o róże to po przekwitnieniu widać głównie kolce. |
Hali nie to co jest-jest ważne
a to co chcesz widzieć
Hali czy twoim zdaniem jak będę się kochał ze swoją żoną,to mam widzieć te u niej złe uczynki charakteru
czy to co w niej piękne |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
KICAJKA
|
Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 10:22
|
|
|
Jacek napisał/a: | jest ważne
a to co chcesz widzieć | Jacek napisał/a: | jak będę się kochał ze swoją żoną,to mam widzieć te u niej złe uczynki charakteru
czy to co w niej piękne | To jest jeden z problemów o których ciężko mówić.Kobiety współuzależnione często popadają w oziębłość,bo nie mogą usuną z myśli tego co partner już zrobił lub co może zrobić. Nawet po zaprzestaniu picia,czasem odzywają się złe myśli.To też jest wyższa szkoła jazdy. |
|
|
|
|
|
Jacek
|
Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 10:30
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | myśli tego co partner już zrobił lub co może zrobić. |
KICAJKA napisał/a: | czasem odzywają się złe myśli.To też jest wyższa szkoła jazdy. |
to trudne do pogodzenia,ale nie niemożliwe
i wiem co mówię,nie wyssałem tego z palca |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
|
|
|
|
|
KICAJKA
|
Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 11:16
|
|
|
Jacek napisał/a: | KICAJKA napisał/a: | myśli tego co partner już zrobił lub co może zrobić. |
KICAJKA napisał/a: | czasem odzywają się złe myśli.To też jest wyższa szkoła jazdy. |
to trudne do pogodzenia,ale nie niemożliwe
i wiem co mówię,nie wyssałem tego z palca | Zdaję sobie sprawę,że Ty wiesz,ja wiem,trochę osób wie,że coś takiego jest i może być odwracalne. Ale sporo jest takich,którzy nie wiedzą,albo nie potrafią sobie z tego zdać sprawy. |
|
|
|
|
|
Jacek
|
Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 19:42
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | nie potrafią sobie z tego zdać sprawy. |
zazwyczaj tak jest,dopóki samemu się tego nie przechodzi
a później zależy już od panowania nad własnymi emocjami i charakteru |
|
|
|
|
|
KICAJKA
|
Wysłany: Śro 07 Paź, 2009 08:10
|
|
|
Jacek napisał/a: | a później zależy już od panowania nad własnymi emocjami i charakteru | No właśnie,ale jest dylemat . Mówi się,ze można wiele wybaczyć ale się nie zapomina. I jak sobie radzić w takim wypadku? To jest spory problem wielu osób. |
|
|
|
|
|
Jacek
|
Wysłany: Śro 07 Paź, 2009 08:16
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | No właśnie,ale jest dylemat . Mówi się,ze można wiele wybaczyć ale się nie zapomina. I jak sobie radzić w takim wypadku? |
po burzy można zawsze posprzątać - ale i tak większe czy mniejsze szkód narobiła
nie zadręczać się tworami wyobraźni
bo one czasem bolą więcej i więcej szkody czynią niżeli ból fizyczny |
|
|
|
|
|
KICAJKA
|
Wysłany: Śro 07 Paź, 2009 16:17
|
|
|
Jacek napisał/a: | nie zadręczać się tworami wyobraźni
bo one czasem bolą więcej i więcej szkody czynią niżeli ból fizyczny | Tu nie chodzi o twory wyobraźni,tylko realne rzeczy,które się zdarzyły. I byle pretekst do przypominania. A potem to już leci lawina. |
|
|
|
|
|
Jacek
|
Wysłany: Śro 07 Paź, 2009 20:26
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | Tu nie chodzi o twory wyobraźni,tylko realne rzeczy,które się zdarzyły. |
no o to mnie chodziło - o rzeczy które się zdarzyły
i co ja wtenczas mogę ???
mścić się i zadręczać ???
czy może pogodzić i na przyszłość wyciągnąć naukę z tego |
|
|
|
|
|
|