|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Papierosy... |
Autor |
Wiadomość |
PSG-1 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 06 Wrz, 2014 08:52 Papierosy...
|
|
|
Hej, troche nie bylo mnie na forum... Znacie skuteczny sposob na rzucenie palenia? Moze napisze mi kilka osob swoja historie z papierosami, jakie sa plusy i minusy po rzuceniu i jak organizm reagowal z odstawieniem nikotyny. Tego najbardziej sie boje... Kilka dni temu nie palilem kilkanascie godzin i bylo nieciekawie... |
Ostatnio zmieniony przez Sob 06 Wrz, 2014 08:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Sob 06 Wrz, 2014 13:25
|
|
|
Masz tu już chyba wszystko na ten temat
http://komudzwonia.pl/vie...p=368058#368058
PSG-1 napisał/a: | jakie sa plusy i minusy po rzuceniu |
Są wyłącznie plusy, o jakich minusach myślisz?
PSG-1 napisał/a: | jak organizm reagowal z odstawieniem nikotyny. |
Mój praktycznie nie reagował, za dwa dni czułem się tak dziwnie a potem przeszło. Żadnych sensacji zdrowotnych nie było.
PSG-1 napisał/a: | Tego najbardziej sie boje... Kilka dni temu nie palilem kilkanascie godzin i bylo nieciekawie... |
Jak i inne uzależnienia,wszystko jest w Twojej w głowie i jeśli przekonasz sam siebie, ze to jest dla Ciebie najlepsze to nie masz się czego bać. Chyba nie będziesz przekonywał nikogo, że Twój organizm potrzebuje trucizny, bo żyć bez niej nie może.... sam przyznasz, że to jest zupełnie bez sensu. |
_________________ |
Ostatnio zmieniony przez pterodaktyll Sob 06 Wrz, 2014 13:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Sob 06 Wrz, 2014 15:10
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Są wyłącznie plusy, o jakich minusach myślisz? |
pewnie jemu chodzi co zrobić z nadmiarem czasu i czym ręce zająć |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|