Darmowy antywirus dla blondynki |
Autor |
Wiadomość |
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 11:36 Darmowy antywirus dla blondynki
|
|
|
Kochani, poproszę o dość pilną poradę - jakiego mam zainstalować antywirusa. Jestem taką blondynką co nawet nie wiem czego oczekiwać szczegółowo od takiego oprogramowania, a na komputerze miałam jakieś starocie nieaktualne domagające się już płatnej subskrypcji. No to odinstalowałam i teraz poproszę o link do jakiegoś fajnego antywirusa (mógłby jeszcze być na długo, a nie na miesiąc, ale dobre wszystkie co zrobią wszystko za mnie)
|
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
KaTre
(konto nieaktywne)
Pomogła: 2 razy Wiek: 39 Dołączyła: 23 Maj 2014 Posty: 368
|
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 11:54
|
|
|
Ja mam AVG Anti-Virus Free Edition - nie narzekam (a na komputerze mam Windows Vista). Nic nie płacę, raz na jakiś czas program przypomina, żeby go zaktualizować - klikam - i już |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 11:55
|
|
|
ja mam od pieciu lat taki
http://www.instalki.pl/pr...Essentials.html
zadnych problemów , ze 2-3 razy w miesiącu przypomina że chce się przejechać po pamięci |
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
|
|
|
|
alkoholik
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 15:53
|
|
|
Cześć, jak najbardziej polecam AVG, dość dobry, nie zamula systemu. Jeśli dobrze widzę to masz winXP, niestety dla systemu nie ma już wsparcia (aktualizacje itd), przez co staje się on coraz mniej bezpieczny. Zwroć na to uwagę. |
|
|
|
|
She
Gaduła
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 24 Lip 2014 Posty: 646
|
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 16:09
|
|
|
Smoku, polecam Ci AVG - zwróć uwagę jedynie przy pobieraniu wersji bo są dwie. Podstawowa bezpłatna i rozszerzona z "bajerami" płatna z tego co pamietam co rok. |
_________________ Mądre myśli przychodzą do głowy wtedy, gdy wszystkie głupoty zostały już zrobione. |
|
|
|
|
|