przypomniałam sobie właśnie jak wczoraj w amoku pijacko narkotykowym trafiłam na to forum... wpisałam w google chyba "leczenie alkoholizmu forum" ...i zobaczyłam link... i usłyszałam w głowie głos mojego bohatera, mojego ojca wspaniałego z lat moich dziecięcych...
komu dzwonią temu dzwonią, mnie nie dzwoni żaden dzwon. bo takiemu pijakowi, jakie życie taki zgon zgon zgon...
bo tak literalnie to nie za bardzo pasuje do Forum wolnych od alkoholu
a kto zabroni wolnym od alkoholu być dekadentami ?
oczywiście nikt nie zabroni. moje pierwsze skojarzenie było takie, założyłam że jak człowiek już się uwolni, to daleko mu do dekadentyzmu.. ale niestety tak różowo pewnie nie jest:(
nie wiem czy mi wolno
ale korzystając z okazji przypomnę starym i powiem nowym
że jakby z forum się coś nie tak działo (a bywały juz takie przypadki)
spotykamy się na szalupie ratunkowej http://www.wiedzmaprywatnie.fora.pl/index.php
tam tez można odszukać historię powstania forum i nazwy jego
Ostatnio zmieniony przez yuraa Sob 27 Wrz, 2014 14:28, w całości zmieniany 1 raz
Wolno, wolno...
Nawet podpowiem gdzie szukać odpowiedzi na powyższe pytanie -
trzeba zacząć czytać od tego miejsca: Szalupa ratunkowa, temat "Nowe forum"
Oczywiście trzeba być zalogowanym, bo to dział ukryty. Zapraszam nowych
Tam jest jeszcze jeden wątek, w którym można poznać historię powstania Dekadencji,
nazywa się "Co robimy dalej?" Chyba go sobie ponownie przeczytam przy okazji zbliżającej się rocznicy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum