Jak poznać kobietę, mając 25 lat, bez otoczki alkoholu? |
Autor |
Wiadomość |
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Sob 04 Paź, 2014 14:19
|
|
|
PSG-1 napisał/a: | Widać że tu nie ma lysiejacych, bo tylko taki człowiek może zrozumieć ogrom tej tragedii. Upadek mężczyzny |
................ |
_________________ |
|
|
|
|
dtstgseete
(banita)
|
Wysłany: Sob 04 Paź, 2014 15:02
|
|
|
W sumie to wzruszylem sie rozmyslajac - zainspirowany tym watkiem - o sobie. Jak to nie wiele mi brakuje (mi i ogolnie - czlowiekowi - jak to obserwuje) by w pogoni za jakims czyms, czego nie mam - i obojetnie co to jest: bycie takim jak Bruce Willis (lysol zreszta), Mike Jagger, Andre Agassi (łysol też), Einstein, zabawny jak ten no... Jim Carey, miesnie jak Szwardeneger --- porzucic wszystko co mam dobrego fajnego; i do tego porzucic siebie smego - Jacusia ktory przeciez potrzebuje mojej troski i codziennych zabiegow, by godnie zyc. Takim gnojkiem byc dla siebie samego...
Kiedys w dawnych czasach to bylo - maly bylem ale zapamietalem --- koszykasz dosc znany zrobil wsad do kosza. Nie wyszedl mu. Wiec natychmiast podbiegl do statywu na ktorym stal kosz kosz i przywalił w niego z główki. Bo wsad mu nie wyszedl. Statyw byl oczywiscie owiniety materacami dla amortyzacji gdyby ktos na niego wpadl... Nie pomoglo - nasz koszykarz zlamal kregi szyjne i poniosl smierc. Bo wsad mu nie wyszedl. Boze - pokarales mnie nieudanym wsadem - pewnie tak pomyslał... Ktos jeszcze oprocz mnie to pamieta? Moze jest na youtubie gdzies. Jesli tak - to prosze o link.
PSG-1 napisał/a: | to tylu celebrytow nie walczyło by z łysieniem |
Agassi podobno dlatego przegral jeden z finalow Rolanda Garosa. Gral w nowej peruce...
Przeczytalem tutaj:
http://artelis.pl/artykul...wysokim-czolem.
Jak rozumiesz - wcale nie bagatelizuje Twojego hmm... jak to ujac defektu urody? No ale zachowajmy skale, proporcje... |
_________________ Jestem jak ,,MediaMarkt": nie dla idiotów
Skazany na sukcez
|
Ostatnio zmieniony przez dtstgseete Sob 04 Paź, 2014 15:12, w całości zmieniany 7 razy |
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Sob 04 Paź, 2014 15:20
|
|
|
Nie widziałem tego "ostatniego wsadu" ale kiedyś bardzo chciałem być łysy... Ot taki popierniczony jestem. Tymczasem włos mam bujny i gęsty. Fryzjer powiedział że prędzej osiwieję jak wyłysieję... |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Sob 04 Paź, 2014 17:05
|
|
|
PSG-1 napisał/a: | Raz bariera językowa (moja znajomość nie pozwala mi w pełni swobodnie komunikować się, |
No to dowale Ci jeszcze pamietam jak ponad rok temu krytykowales to, ze wyjechalam do Niemiec z zerowa znajomoscia jezyka, pisales, ze jak sie wyjezdza to powinno sie znac jezyk. Teraz mozemy sobie rece posac, jestesmy na podobnym poziomie znajomosci niemieckiego tylko, ze ja ucze sie intensywnie i nie biadole, ze nie potrafie wyrazac sie abstrakcyjnie bo juz niedlugo bede potrafila |
|
|
|
|
romi
Małomówny
Wiek: 64 Dołączył: 26 Lut 2013 Posty: 20 Skąd: Gizycko Hagen
|
Wysłany: Sob 04 Paź, 2014 17:53
|
|
|
PSG-1 napisał/a: | Mieszkam w Niemczech, w mieście w którym można poznać ludzi z całej kuli ziemskiej, także pole manewru mam bardzo ograniczone. Raz bariera językowa (moja znajomość nie pozwala mi w pełni swobodnie komunikować się, rozmawiać na różne tematy, używać przenośni, wyrażać się kreatywnie czy abstrakcyjnie), |
a widzisz osle Olga moze sie dogadac ze wszystkimi, dam Ci dobra rade zacznij myslec po niemiecku a nie po polsku |
_________________ Zawsze walcz o swoje, nie daj sie nikomu zlamac, badz szczery i jak trzeba bezposredni, uwierz w siebie i mysl pozytywnie. |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Sob 04 Paź, 2014 18:47
|
|
|
PSG-1 napisał/a: | Każda z kobiet jednogłośnie stwierdza, że łysiejący są nieatrakcyjni. |
chyba nie jestem kobieta |
|
|
|
|
PSG-1 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 04 Paź, 2014 19:15
|
|
|
Dogadać się umiem, zawsze umiałem. Na poziomie komunikatywnym, wystarczającym do funkcjonowania. Z taką też znajomością języka wyjeżdżałem do Niemiec, a Ciebie się czepiałem bo nie umiałaś nic.
Jestem po goleniu pały. Wyglądam bardzo źle, mam brzydką czaszkę. Blond emo grzywka perfekcyjnie to maskowała. I oto jak z urodziwego blondynka zmieniłem się w ochydnego, wyglądającego na przygłupa kibola-frankensteina. Ble. Żegnajcie kobiety, romanse... |
|
|
|
|
Jras4
Docent
Pomógł: 11 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3302 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Sob 04 Paź, 2014 19:19
|
|
|
PSG-1 napisał/a: | po goleniu pały. | pokaż pałe kazda zrozumnie |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
Kami
Trajkotka Jak wyczerpać temat, zanim nas wyczerpie K.C.B.
Pomogła: 38 razy Wiek: 57 Dołączyła: 03 Sty 2014 Posty: 1039
|
Wysłany: Sob 04 Paź, 2014 19:41
|
|
|
CZEPIASZ SIĘ SIEBIE dajże sam sobie spokój
i co o NIM powiesz ???? |
_________________ To nie droga prowadzi do celu, ale cel wskazuje Ci drogę...K.C.Buszman |
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Sob 04 Paź, 2014 22:25
|
|
|
Bruca jak Bóg kształtował w łonie to od razu na łysego. Tylko włosy mu porosły i jak dobrzy rzeźbiarz odrzuca kamień z rzeźby, Bruce odrzucił włosy |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
Conradus78
Towarzyski Conradus78
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 31 Lip 2010 Posty: 180 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 2014 08:27
|
|
|
Uau... Trzeci dzień i dziewięć stron postów. A jeśli chodzi o sam wątek, to aż nasuwa się proste pytanie.
Poznać, czy wyrwać? ...
Jak będziesz miał poznać to poznasz i stanie się to niezależnie od Ciebie.
Jeśli chcesz wyrwać, to - cóż... Może być problem. |
_________________ Ja, tu i teraz |
|
|
|
|
szika
Trajkotka Uzależniona i DDA
Pomogła: 39 razy Wiek: 53 Dołączyła: 30 Sie 2013 Posty: 1649
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 2014 08:42
|
|
|
Conradus78 napisał/a: | niezależnie od Ciebie. |
tu według mnie pasowałoby raczej: nieswiadomie... bo nie jest tak, że niezaleznie...
podswiadomie odpychamy od siebie ludzi a przyciagamy takich jak my sami...
jesli ktoś nie lubi, nie kocha siebie, nie szanuje - przyciagnie osobę która taka własnie będzie... jesli ktos sam od siebie ucieka - to wszyscy wokół równiez będa od tej osoby uciekać...
a zatem wiele od nas zalezy - warto otworzyć oczy na siebie samego... zobaczyć w sobie: co sprawia, że jestem sam? jaki jest mój stosunek do samego siebie? i można nad tym pracowac... zmienić swój sposób myślenia, odczuwania... o tyle jest to zalezne od nas... reszte zrobi Źródło, czy Bóg, czy jak kto to nazywa... odpowie nam dokładnie tym czego chcemy... czesto sobie sami nie uświadamiamy co w nas tak głeboko siedzi... |
|
|
zołza
Upierdliwiec Zołza
Pomogła: 62 razy Dołączyła: 03 Maj 2013 Posty: 2219 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 2014 12:18
|
|
|
PSG-1 napisał/a: | Blond emo grzywka perfekcyjnie to maskowała. |
Chyba raczej nie
PSG-1 napisał/a: | I oto jak z urodziwego blondynka |
No popatrz a mówiłeś , że brzydal z Ciebie |
|
|
|
|
dtstgseete
(banita)
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 2014 12:33
|
|
|
PSG-1 napisał/a: | Jak poznać kobietę, mając 25 lat, bez otoczki alkoholu? |
Jestes gotow na konsekwencje? Konsekwencje:
http://komudzwonia.pl/viewtopic.php?p=35173#35173 <--- post uzytkownika yuraa
yuraa jako tytul do obrazka napisał/a: | a tytul (...) obrazka:żona (pewnie alanonka) |
|
_________________ Jestem jak ,,MediaMarkt": nie dla idiotów
Skazany na sukcez
|
Ostatnio zmieniony przez dtstgseete Nie 05 Paź, 2014 12:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jras4
Docent
Pomógł: 11 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3302 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 2014 13:40
|
|
|
dlaczego On tak umeczy tymi własami ? człowieku jakie Ty Emo ? co bredzisz za bzdury !! a co maja włosy do baby ? jak by kobieta gadała wkoło o włosach to bym zrozumiał takie mają zboczenie ale Ty ? |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
|