"Jestem córką alkoholiczki..." |
Autor |
Wiadomość |
wampirkowa
(konto nieaktywne)
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 08 Mar 2012 Posty: 545
|
Wysłany: Sob 15 Lis, 2014 23:13
|
|
|
wiesz pomagają bo mogę sobie upuścić emocje,
ona słucha
ja mówię,
koniec |
_________________ "Pamięć to raj, z którego nikt nie może nas wygnać, lub piekło, z którego nie możemy uciec... |
|
|
|
|
aja
Małomówny
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 03 Wrz 2014 Posty: 94 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Sob 15 Lis, 2014 23:17
|
|
|
ona słucha, Ty mówisz- a nie rozmawiacie? |
|
|
|
|
wampirkowa
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Sob 15 Lis, 2014 23:34
|
|
|
nie zabardzo, czasem zadjaę jej jakies pytanie ona odpowiada albo nie wiem albo to normalne po tym co pani przeszła i koniec, |
_________________ "Pamięć to raj, z którego nikt nie może nas wygnać, lub piekło, z którego nie możemy uciec... |
|
|
|
|
aja
Małomówny
|
Wysłany: Sob 15 Lis, 2014 23:46
|
|
|
to ciekawe, jak opowiadasz o czymś i zadajesz jakieś pytanie, a ona odpowiada Ci w taki własnie sposb, że to normalne- jak się z tym czujesz?
Wiesz myślę, że o swoich wątpliwościach co do tego co robić, o sytuacji z grupy terapeutycznej- o tym wszystkim możesz opowiadać pani psycholog, możesz też pytać, zwłaszcza o kwestie formalne- czy są inne grupy, jak ona widzi Twoje leczenie itp.
Jeśli czujesz, że te wizyty Ci w jakiś sposób służą, to już jest "robienie czegoś" dla siebie i ze sobą. Czasami zeby zobaczyć jakiś efekt- taki bardziej namacalny i długotrwały, trzeba terapii poświęcić mnóstwo czasu. |
|
|
|
|
wampirkowa
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Nie 16 Lis, 2014 08:56
|
|
|
ja chodze teraz Aja do PZP, nie do ośrodka uzaleznień |
|
|
|
|
aja
Małomówny
|
Wysłany: Nie 16 Lis, 2014 11:48
|
|
|
A jaki to ma związek z ty o czym pisałam?
Nie ma wielkiego znaczenia czy to będzie PZP czy Poradnia uzależnień- serio.
Ważne są chęci, a mam- po tym co piszesz, wrażenie że szukasz wymówek bardziej niż sposobów |
|
|
|
|
|