Nie umiem sobie sama poradzić! |
Autor |
Wiadomość |
marzena.kl
Milczek mk
|
Wysłany: Wto 16 Gru, 2014 18:44
|
|
|
Zrobię to na pewno. |
|
|
|
|
She
Gaduła
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 24 Lip 2014 Posty: 646
|
Wysłany: Wto 16 Gru, 2014 18:46
|
|
|
marzena.kl napisał/a: | Jutro zaczynam działać. |
Działaj Marzena, działaj
Ja też podobnie jak Klara będę czekać na relację z Twoich pierwszych kroków ku nowemu życiu
Będzie bolało. Czasami bardzo.
Ale uwierz mi że warto świadomie przeżyć ten ból... i zacząć żyć naprawdę |
_________________ Mądre myśli przychodzą do głowy wtedy, gdy wszystkie głupoty zostały już zrobione. |
|
|
|
|
She
Gaduła
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 24 Lip 2014 Posty: 646
|
Wysłany: Śro 17 Gru, 2014 21:24
|
|
|
Puk puk... Jest tam kto?
Odezwij się Marzena i daj znać co udało Ci się zrobić |
_________________ Mądre myśli przychodzą do głowy wtedy, gdy wszystkie głupoty zostały już zrobione. |
|
|
|
|
marzena.kl
Milczek mk
|
Wysłany: Wto 23 Gru, 2014 06:47
|
|
|
Tak wiec jestem zapisana na wizyte na pstrowskiego,po swietach zakladam sprawe o rozwod tylko z tymi mitingami mam problem bo nie umiem nic znalezc. I troszke trema by mnie zzerala przed pierwszym sptkaniem.Dziekuje wam za mile slowa |
|
|
|
|
Maciejka
Uzależniony od netu dawniej perełka
Pomogła: 67 razy Wiek: 55 Dołączyła: 28 Sty 2013 Posty: 3866
|
Wysłany: Wto 23 Gru, 2014 07:27
|
|
|
Super. Co do tremy to kto jej nie miał. Najtrudniej jest się przełamać, pokonac wstyd , potem jest łatwiej i moze na początku warto zacząć od spotkania ze specjalistą. Na takich mitingach zwykle jest przyjazna i ciepła atmosfera i nawet nie musisz nic mówic na początku starczy , że tam po prostu pójdziesz.
http://www.informator.nie...ogloszenia.html |
_________________ [*] [*] [*] |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Wto 23 Gru, 2014 07:53
|
|
|
marzena.kl napisał/a: | jestem zapisana na wizyte na pstrowskiego,po swietach zakladam sprawe o rozwod |
Szybko podejmujesz decyzje. Brawo!
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśli.
Na mityngu spotkasz ludzi, którzy doskonale rozumieją Twój problem i albo też mają, albo już rozwiązali podobne. Tak, że nie masz się czym stresować.
Powodzenia! |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5442
|
Wysłany: Wto 23 Gru, 2014 08:38
|
|
|
Też się strasznie bałam, a na dodatek wstydziłam iść na pierwszy miting, bo drodze nogi mi się robiły jak z gumy. I poryczałam się na pierwszym spotkaniu, ale jaka ulga była, że w końcu nie jestem z tym wszystkim sama. marzena.kl napisał/a: | ak wiec jestem zapisana na wizyte |
Brawo to ważny krok |
|
|
|
|
marzena.kl
Milczek mk
|
Wysłany: Wto 23 Gru, 2014 17:52
|
|
|
Ale nie powiem ze sie nie boje.Boje sie jak cholera ale tak zyc dalej nie chce. |
|
|
|
|
Maciejka
Uzależniony od netu dawniej perełka
Pomogła: 67 razy Wiek: 55 Dołączyła: 28 Sty 2013 Posty: 3866
|
Wysłany: Wto 23 Gru, 2014 18:27
|
|
|
marzena.kl napisał/a: | Ale nie powiem ze sie nie boje.Boje sie jak cholera ale tak zyc dalej nie chce. |
A jak chcesz dalej zyc? Co masz zamiar zrobić z tym lękiem czy strachem?
Pamiętam jak ja kiedys sie bałam poszukac pomocy a właściwie nie tyle sie bałam co wstydziłam wyjśc z tym problemem na zewnątrz do ludzi a jak już wyszłam to dalej potoczyło sie jakoś samo z moja silna determinacją i samozaparciem.
Przyzanie się do swoich uczuć to juz spory krok naprzód. |
_________________ [*] [*] [*] |
|
|
|
|
|