wsparcie społeczne |
Autor |
Wiadomość |
Jras4
Docent
Pomógł: 11 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3302 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 09:45
|
|
|
Czarny napisał/a: | z powodu tej ankiety do tej pory nie wyrosły | jeśli jesteś krulikiem doswiadczalnym to wypełnjai i to za darmo a to już dla farajerów
i nie kszycz ze cie tak nazwałem ale mówie jesli ktos daje sie dymać za darmo to frajerem jest |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
Matinka
Trajkotka
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 20 Cze 2013 Posty: 1002
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 10:36
|
|
|
Iras, a Ty myślisz, że na przykład terapeuci to się rodzą z wiedzą o wszelakich uzależnieniach?
Gdzieś się muszą tego nauczyć, nie?
A kto jest potem klientem?
A idąc Twoim tokiem rozumowania bezinteresowna pomoc jest godna frajera. |
|
|
|
|
esaneta
Moderator
Pomogła: 94 razy Wiek: 52 Dołączyła: 12 Lip 2011 Posty: 3397
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 10:37
|
|
|
Jras4 napisał/a: | Czarny napisał/a: | z powodu tej ankiety do tej pory nie wyrosły | jeśli jesteś krulikiem doswiadczalnym to wypełnjai i to za darmo a to już dla farajerów
i nie kszycz ze cie tak nazwałem ale mówie jesli ktos daje sie dymać za darmo to frajerem jest |
Jras za ten post |
_________________ I Love gołąbki Klarci.
|
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 10:38
|
|
|
Matinka napisał/a: | a bezinteresowna pomoc jest godna frajera. | bez interesowna to alko dla Alko a nie Psycholog bo ten bierze pieniądze a to wyklucza bezinteresownośc |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 10:41
|
|
|
Esa ok mogłem nazwać i wcale nie jego a wypełnjaiącego .mocno naiwnym . |
|
|
|
|
katina
Milczek
Wiek: 53 Dołączyła: 07 Lut 2015 Posty: 6 Skąd: Niższy Śląsk
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 10:49
|
|
|
Pierwszy mój post we ..... wsparciu, ale wyszło
Ankietę wypełniłam, nie jest taka zła, zabrało mi to 15 min, a że za darmo... Za darmo mam dzisiaj od Góry piękne słońce, skrzysty o dziwo śnieg i błękitne niebo
Też tych inicjałów nie rozumiem, ale ankieta jest anonimowa więc tylko jest pytanie techniczne - po co one?
Na miejscu autorki przeredagowałabym parę pytań, zresztą pisaliście już o tym. Ankiety psychologiczne mają niestety to do siebie, że są długie. Nie jestem psychologiem, ale parę razy się z nimi zetknęłam i zawsze ciągnęły się jak guma do żucia.
Jeszcze raz wszystkich witam |
_________________ Jedynie dzieci wiedzą czego szukają - odparł Mały Książę - Poświęcają czas lalce z gałganków, która nabiera dla nich wielkiego znaczenia i płaczą gdy się im ją odbierze. |
|
|
|
|
Jędrek
Trajkotka ALKOHOLIK
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 17:24
|
|
|
Jras4 napisał/a: | .....ale mówie jesli ktos daje sie dymać za darmo to frajerem jest |
Ja sądzę, że temu co dyma brakuje po prostu jaj, żeby postępować uczciwie w życiu... I ja coś takiego nazywam pseudocwaniactwem.
A zetknąłem się z ludźmi którzy przez alkoholizm starają się kierować własnym życiem tak namiętnie, że wykorzystują lub ranią innych... wiem, bo sam do nich należałem.... i po trupach osiągałem swoje cele.... Osiągnąłem swoje dno między innymi falą wyrzutów sumienia przez tego typu sytuacje.... Bałem się ludzi że się na mnie zemszczą.... ale przeżyłem -może dlatego, że byli frajerami IRAS?? |
_________________ Andrzej
„Niepoczytalność: robisz w kółko to samo, a spodziewasz się zmian”
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany. |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 20:18
|
|
|
nie wiem o czym mówisz ale jesli to frajery to ja niemam z nimi nic wspulnego i co do ciebie to ja cie nie oceniam i te informacie nie są mi potszebne wiec nie biore ich pod uwage to twoia prywatna sprawa ...a co do tego testu to niech ruwniez jak alko i małpy testują ... |
|
|
|
|
Jędrek
Trajkotka ALKOHOLIK
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 21:42
|
|
|
Cytat: | nie wiem o czym mówisz |
Nie mi oceniać, czy ktoś nie chce, czy nie potrafi |
_________________ Andrzej
„Niepoczytalność: robisz w kółko to samo, a spodziewasz się zmian”
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany. |
|
|
|
|
|