Moja historia |
Autor |
Wiadomość |
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Sob 07 Lut, 2015 01:10
|
|
|
stanisław napisał/a: | Mogę zapytać czym roznią sie tamte lata od tych teraz. Bo dobrze jest porównać swoje trzezwienie . | chyba tym że nauczyłem się żyć uczciwie , wydoroślałem emocjonalnie i żyje tu i teraz , pozbyłem się życia marzeniami , grzebania w przeszłości a przede wszystkim słowo klucz to UCZCIWOŚĆ wobec innych i siebie i dalej się uczę teraz mam okres uczenia się miłosierdzia , wybaczania i dawania prawa do popełniania błedów innym i sobie i więcej rozmawiam z żoną i nie zaniedbuje spotkań na mojej rupie wsparcia z której zresztą wywodzi się paru moich przyjaciół , jestem w zarządzie stowarzyszenia abstynenckiego ,po prostu nie trace kontaktu z innymi trzeżwiejącymi łacznie z tym forum, jęśli masz jakieś pytania wal śmiało |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
Ostatnio zmieniony przez Janioł Sob 07 Lut, 2015 01:14, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Sob 07 Lut, 2015 03:24
|
|
|
Janioł napisał/a: | właściwie wkleiłem go na prośbę Szymona |
doskonałe dzieło, pamiętam jak raz to czytałem... yyy i nie doczytałem, a dzisiaj bardzo chciałem to przeczytać do końca, właśnie to |
|
|
|
|
Ann
Upierdliwiec
Pomogła: 22 razy Wiek: 35 Dołączyła: 11 Lip 2013 Posty: 2075
|
Wysłany: Sob 07 Lut, 2015 23:24
|
|
|
Janioł, wiesz.. za każdym razem jak się na to natknę.. i czytam.. to wychwytuję coś zupełnie innego.. i za to Ci dziękuję. |
_________________ Być może jest tak, że każda istota musi podlegać jakiemuś uzależnieniu. Że człowiek zupełnie wyzbyty uzależnień jest niekompletny. Że to naturalne jak oddychanie.
Jakub Żulczyk, Ślepnąc od świateł |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 21:24
|
|
|
Ann napisał/a: | i czytam.. to wychwytuję coś zupełnie innego.. i za to Ci dziękuję. | mam to samo , dziś pewnie wiele spraw widze już inaczej i wiele bym dopisał ale na tamten czas to była dobra praca i bardzo mi potrzebna |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
mizule
Towarzyski
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 2015 19:37
|
|
|
Janioł..chodze, czytam inne wątki..tu wiele z siebie znalazłam, zwłaszcza drugi post. Dzięki. |
|
|
|
|
|