Wysłany: Pon 09 Mar, 2015 15:27
Janioł, strasznie głupio wyszło Napiszę, tylko jedno...nigdy bym nie nazwała Cię idiotą, jestem złośliwa to prawda ale wklejony przeze mnie obrazek miał na celu jedynie odnośnik do tekstu życzeń (według mnie pisanych dość ironicznie) . Kobieta to naprawdę nie tylko ciuchy, kosmetyki i oczekiwania na hołdy i komplementy. To nie lalka a człowiek myślący o rzeczach ważniejszych niż szafa pełna ciuchów.
Kartkę przyjmie w każdej chwili , skoro kogoś obraziłam niech tak się stanie
Janioł Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Janioł, strasznie głupio wyszło Napiszę, tylko jedno...nigdy bym nie nazwała Cię idiotą,
.......hmm wiem , i ani przez chwilę tak nie pomyślałem , a życzenia tak jakoś pod wpływem jednej ze scen z Seksmisji mi się napisały i wcale nie miałem zamiaru sprowadzać do wymiaru konsumentek ciuchów i kosmetyków ( choć jestem zdania że tego nigdy za wiele ). Opiewanie kobiet ustami poetów to najbardziej męskie zajęcie i niech tak pozostanie ....z Janielskim pozdrowieniem
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka
to taka troszkę przewrotna odpowiedź dla Ciebie , moja ulubiona Zołzo i żeby nie było że tylko w Dzień Kobiet ......miłego wszystkiego dla wszystkich Pań
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum