Święta pijackie |
Autor |
Wiadomość |
Ann
Upierdliwiec
Pomogła: 22 razy Wiek: 35 Dołączyła: 11 Lip 2013 Posty: 2075
|
Wysłany: Pią 26 Gru, 2014 22:21
|
|
|
dziadziunio napisał/a: | A miałaś inne wyjscie? | mialam... zawsze jest przynajmniej dwa wyjścia.. |
_________________ Być może jest tak, że każda istota musi podlegać jakiemuś uzależnieniu. Że człowiek zupełnie wyzbyty uzależnień jest niekompletny. Że to naturalne jak oddychanie.
Jakub Żulczyk, Ślepnąc od świateł |
|
|
|
|
dziadziunio
Uzależniony od netu dziadziunio
Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 21 Paź 2012 Posty: 3139 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Pią 26 Gru, 2014 22:51
|
|
|
Nie zawsze....
I całe szczęscie..... gdybys była zmuszona tam iść, przebywać, coś zrobić, wykonać, pomóc.....
Droga byłaby o wiele łatwiejsza i prosta...i zmęczenie dzieki temu i mniejsze...
Brak mozliwosci wyboru to niejednokrotnie najlepszy, gdyż jedyny wybór....
pozdrawiam |
_________________ Mój blog: Partnerka alkoholika |
|
|
|
|
Czarny
Towarzyski
|
Wysłany: Pią 26 Gru, 2014 23:47
|
|
|
Jras4 napisał/a: | ale ja to nie wszyscy alko na forum wiec piszcie jak radzicie sobie z tym by sieta nie stały sie pułapka |
Ja nic specjalnego w tym kierunku nie robię, bo niby co???
A....przepraszam, już po Świętach |
_________________ Pozdrawiam serdecznie.Krzysiek. |
|
|
|
|
dtstgseete
(banita)
|
Wysłany: Sob 27 Gru, 2014 00:18
|
|
|
Czarny napisał/a: | już po Świętach | Jeszcze w Sylwestra trzeba ,,nic-nie-robic'' . Niektorzy strasznie sie beda pocić : jakie wino, a moze wodke? ale wtedy cos na popitke trzeba... no i ile kupic tego? ile forsy przeznaczyc na to (zeby poczuc ,,magię wieczoru'' (cytuje slowa z niedawnego posta z innego tematu ) ). A jak gdzies pojsc - to czy bedzie w cenie, czy trzeba miec swoj... No a jak bedzie w cenie przyjecia wliczone - to trzeba skorzystac... Tak czy owak pilnowac sie trzeba ile i jakie napoje pic.
A ja bede nic nie robił czego wszystkim (ktorzy chca nicnierobic w sylwestra) życze |
_________________ Jestem jak ,,MediaMarkt": nie dla idiotów
Skazany na sukcez
|
Ostatnio zmieniony przez dtstgseete Sob 27 Gru, 2014 00:25, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
Jras4
Docent
Pomógł: 11 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3302 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Pon 29 Gru, 2014 16:07
|
|
|
i po świetach ..jak przed nimi tak i po nich nie widze zeby cos sie zmieniło .może miało sie nie zmienić ... W tym roku zrozumiałem że można zyc bez świąt ...czy to normalne ? A czy alko jest normalny ?
to tak jak by na miejscu chojnki siedział diabeł i sie smiał mówiąc Ty idioto dobrze ci tak ...na co zaczepiany by odpowiadal ,,stul ryj ...
no cuz robic jest nakaz zyc mimo wszystko nadal |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
Mała
Trajkotka
Pomogła: 34 razy Wiek: 49 Dołączyła: 18 Cze 2013 Posty: 1017 Skąd: Moja Wiocha :D
|
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2015 17:57
|
|
|
Jras4 gdzie się podziewasz diable wenecki! Tęsknię już za dyskusjami z Tobą w piwnicy! a bez Ciebie smuuuutno
...Wczoraj udało mi się zarwać od łobcych pierwszą czerwoną ko-kartkę, ale jak ich Wiedźma pogoniła, to nawiewając mi ją zaiwanili....
Zrobiłam sałatkę Chcesz?... |
_________________ "Nigdy się nie nie bój" - Krudowie <3 |
|
|
|
|
|