ja to rozumiem tak , Cyrk Motyli to dla mnie wszyscy ci których opatrzność postawiła na mojej drodze kiedy przestałem pić i uczyłem się życia na nowo a najważniejsze dla mnie było zdanie o tym że zmiana myślenia o sobie i o rzeczywistości to podstawa w trzeżwieniu
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka
Dobrze ze taki film i zyciorys-temat jest tu na forum. Dzieki niemu kiedy pojawi sie tu jakis bezdomny akkoholik kiedys i napisze uparcie ze chce miec narzeczona, zalozyc rodzine w przyszlosci i miec dzieci, to Klara juz nie zapyta moze przenikliwie-szyderczo: "zeby porzucac kolejne dzieci?" , a kiepskie kandydatki na żony nie beda szydzic, ze "sa wyedukowane i wyterapeutyzowane i w opiekunke sie nie dadza wrobic"
_________________ Jestem jak ,,MediaMarkt": nie dla idiotów Skazany na sukcez
Ostatnio zmieniony przez dtstgseete Pią 22 Maj, 2015 23:37, w całości zmieniany 5 razy
Kami Trajkotka Jak wyczerpać temat, zanim nas wyczerpie K.C.B.
Klara juz nie zapyta moze przenikliwie-szyderczo: "zeby porzucac kolejne dzieci?"
Jeśli dtstgseete wierzysz w to co piszesz, to brak mi słów.
Co ma piernik do wiatraka czy jaskiniowiec z wyboru w cywilizowanym świecie potrafi zrozumieć przesłanie ?????
Nasunęły mi się szczere wątpliwości ...... staram sie generalnie omijać to co piszesz na forum bo to są same bzdury ale czasem NIE DA SIĘ bo wylatujesz jak filip z konopi z coraz żałośniejszymi stwierdzeniami.
Zawalczyć o siebie drogi dtstgseete to nie to samo co pier.....ć wszystko
ufffff wystarczy bo i tak nic nie zrozumiesz
_________________ To nie droga prowadzi do celu, ale cel wskazuje Ci drogę...K.C.Buszman
Janioł Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Doczekalem sie przeprosin od dwoch osob z Forum na prv i telefonicznie. Od osob, ktore zapalczywie poczatkowo wypisywaly pochopne sfrustrowane osądy - wyrazily zal i wstyd za swoje zachowanie.
Przeprosiny jak przeprosiny, ale satysfakcje mi dala wdziecznosc tych osob, ze moje podejscie do zycia, bycie pogodnym, konsekwencja pogladow i uczciwosc wobec siebie, szacunek dla siebie niezaleznie od stanu portfela i to, ze z pozycji tak beznadziejnej mam sile punktowac arogancje osob wystepujacych z pozycji silniejszego - otworzyly tym osobom oczy na pewne sprawy.
Bardzo fajnie sie wtedy poczulem.
Kami Ciebie to nie dotyczylo, niepotrzebnie rzniesz bohaterke i umaczasz sie w tym szambie. I jesli myslisz, ze moja postawa to pier...lic wszystko, to Ty nie rozumiesz. Przyznaj, ze Twoj zasob informacji o mnie jest dosc skapy by tak napisac. A nawet sa to informacje sprzeczne... Hehe
I jeszcze chce napisac, ze sam swiety nie jestem. Tez wydaje aroganckie niepotrzebne osady, ktore moga ranic innych. Z frustracji, zmeczenia, ze cos nie po mojej mysli - potrafie powiedziec, napisac cos niepotrzebnego i glupiego podcinajacego komus skrzydla. Wiec za jakiegos Jezusa sie wcale nie uwazam
_________________ Jestem jak ,,MediaMarkt": nie dla idiotów Skazany na sukcez
Ostatnio zmieniony przez dtstgseete Sob 23 Maj, 2015 10:28, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum