Pomogła: 32 razy Dołączyła: 12 Sie 2013 Posty: 1881
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 07:31
KaTre, im dluzej bedziesz z nim wchodzic w dyskusje, tym wiecej bedziesz o tym myslec i poddawac wszystko w watpliwosc... a on milymi slowkamk Cie urabia. Teraz niby kocha, a przez ostatnie miesiace to gdzie byl?
Ale oczywiscie zrobisz to, co bedziesz uwazala za sluszne
Tak swoja droga to sytuacja doslownie z wczoraj. Dzwonie do znajomego, zeby mu sie cos zapytac a znajomy mi mowi, ze obok niego siedzi moj ex i prosi, zebym sie z nim skontaktowala. Pytam "a po co?", a on, ze "chce porozmawiac"... juz ja znam te jego "rozmowy" juz tyle razy dalam sie nabrac na mile slowka przez telefon czy sms, a jak zgadzalam sie na spotkanie, to znowu dziala sie masakra powiedzialam, ze nie mam ochoty z nim rozmawiac i skonczylam rozmowe. Efekt tego byl taki, ze znow mialam telefony i nagrania na poczte glosowa, tez po paru miesiacach ciszy w eterze... na szczescie jego numer mam zablokowany tylko mi sie wyswietla informacja, ze probowal dzwonic
Pomogła: 2 razy Wiek: 39 Dołączyła: 23 Maj 2014 Posty: 368
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 07:47
margo napisał/a:
im dluzej bedziesz z nim wchodzic w dyskusje, tym wiecej bedziesz o tym myslec i poddawac wszystko w watpliwosc...
Wiem Margo Ale może tego mi właśnie brakowało: pomyśleć, napisać (=powiedzieć) i zobaczyć:
KaTre napisał/a:
„Aha i najważniejsze – dla mnie „my” to już zamknięty temat. Zostawiłeś mnie. Minęło wystarczająco dużo czasu – już Cię nie kocham i nie chcę wracać do tego co było.”
Do tej pory niby mówiłam, że nie, że to już koniec, że nie chcę, ale nigdy nie tak jasno, konkretnie, zdecydowanie. Coś się we mnie zmieniło i czuję, że jestem gotowa by zamknąć ten etap mojego życia
Kami Trajkotka Jak wyczerpać temat, zanim nas wyczerpie K.C.B.
Pomogła: 2 razy Wiek: 39 Dołączyła: 23 Maj 2014 Posty: 368
Wysłany: Pon 01 Cze, 2015 13:52
Długo tu nie pisałam...
Wiele się w moim życiu wydarzyło, zmieniło i zmienia.
Czuje się kiepsko i chwilowo widzę wszystko w czarnych barwach Najchętniej schowałabym się w myślą dziurę i z niej nie wychodziła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum