Przesunięty przez: Wiedźma Sob 19 Wrz, 2015 22:29 |
Pielęgnacja cery u... alergika |
Autor |
Wiadomość |
Giaur
Towarzyski
|
Wysłany: Pią 18 Wrz, 2015 08:00 Pielęgnacja cery u... alergika
|
|
|
Witam, w temacie nie chciałem poruszać bo mnie Wiedźma miotłą przez łeb naprostuje.
Cera przetłuszczająca się bardzo łatwo, kremów nawilżających nigdy właściwie nie musiałem używać. Żadne żele i inne tego typu ustrojstwa nie działały, najlepiej sprawdzało się przejechanie facjaty raz dziennie dość intensywnym tonikiem. Niestety dziś po przetarciu okolicy pod nosem, to mi włosy dęba stanęły, wiadomo alergen , pomysły?
coś pochrzaniłem, mogę prosić do kraju rad? |
Ostatnio zmieniony przez Giaur Pią 18 Wrz, 2015 08:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
margo
Trajkotka
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 12 Sie 2013 Posty: 1881
|
Wysłany: Pią 18 Wrz, 2015 08:17
|
|
|
Z tego co wiem powodem przetłuszczania się cery jest właśnie jej przesuszenie. Skóra próbuje "wyrównać". Kup sobie coś łagodnego do mycia twarzy, co by nie przesuszało i jakiś dobry krem do twarzy. Na noc tłustym możesz. U mnie to przyniosło rezultaty. Przestałam się aż tak błyszczeć. Toników na bazie alkoholu nie polecam. Po pierwsze... wiadomo po drugie wysuszają. Już lepiej płyn micelarny |
|
|
|
|
Jras4
Docent
Pomógł: 11 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3302 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Sob 19 Wrz, 2015 22:33
|
|
|
Giaur napisał/a: | Cera przetłuszczająca się bardzo łatwo | a ty baba jesteś czy co hahahaha |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
Kami
Trajkotka Jak wyczerpać temat, zanim nas wyczerpie K.C.B.
Pomogła: 38 razy Wiek: 57 Dołączyła: 03 Sty 2014 Posty: 1039
|
Wysłany: Sob 19 Wrz, 2015 22:48
|
|
|
w Polsce kupiłam ostatnio krem ogórek kwas PHA nawilżanie każdy rodzaj cery ziaja za jakieś 6-8 zł dla mnie jest super już po pierwszym razie bardzo mi nawilżył twarz. ...no i po taniości |
_________________ To nie droga prowadzi do celu, ale cel wskazuje Ci drogę...K.C.Buszman |
|
|
|
|
|