Whiplash ......mam pytanie prosto skierowane do Ciebie ( moze juz gdzies pisales ,a ja przeoczylam ).......zalaczyles swoje zdjecie ?!.....i co oznacza slowo Whiplash .....ja znalazlam w przetlumaczeniu .....bicz.....czy smagniecie balem .....no i film jest z tym tytulem .....
Jak bys mial ochote i czas .....ciekawa jestem jak to wytlumaczysz ......
Whiplash ......mam pytanie prosto skierowane do Ciebie ( moze juz gdzies pisales ,a ja przeoczylam ).......zalaczyles swoje zdjecie ?!.....i co oznacza slowo Whiplash .....ja znalazlam w przetlumaczeniu .....bicz.....czy smagniecie balem .....no i film jest z tym tytulem .....
Jak bys mial ochote i czas .....ciekawa jestem jak to wytlumaczysz ......
Proszę bardzo (pisałem gdzieś kiedyś, ale nie pomnę gdzie więc napiszę ponownie)
Whiplash to szósty utwór na pierwszej płycie zespołu Metallica (mojego ulubionego zresztą). Tytuł ten oznacza właśnie tak jak napisałaś trzask bata ale także uraz kręgosłupa na odcinku szyjnym spowodowany silnym przechyleniem głowy (tu akurat w wyniku "tańca głową" czyli Headbanging'u)
A na avatarku mam jednego z gitarzystów tego zespołu - Kirka Hammetta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum