Otwarty przez: szymon Pią 03 Sie, 2012 12:10 |
Przyznaję jestem alkoholiczką |
Autor |
Wiadomość |
wampirzyca
Trajkotka praca nad samym sobą jest najtrudniejsza
Pomogła: 15 razy Wiek: 50 Dołączyła: 08 Cze 2011 Posty: 1792 Skąd: Transylwania
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 16:41
|
|
|
Nie rozumiem tylko czemu jak piszę prawdę to jaja sobie robicie przecież nie uważam że picie codziennie dwóch lampek wina to nie problem. .no i piątek drinków. .mój syn ma 21 lat i nic nie pije no lampkę wina na urodziny no to chyba widzę różnicę |
_________________ wampirzyca |
|
|
|
|
Giaur
Towarzyski
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 16:41
|
|
|
Hehe, dobre w sumie tani alkohol (czyt. jabol ) tylko w okresie licealnym. Im dalej w las, tym alkohole coraz droższe. To tak w ramach budowania sobie zaczarowanego świata zaprzeczeń, siwucha tylko dla alkoholików. I tak sobie żeglowałem z Kapitanem Morganem za sterem, Jim Beam za wieloletnią służbę jako nawigator to się niejednego medalu dosłużył. No i Johnny, ten druh nigdy nie zawodził i w portach i podczas abordaży. A piwo to przecież nie alkohol .
Teraz dopiero o króliku przeczytałem. Padłem. |
_________________ “I can never forget, but no matter how much it hurts, how dark it gets or no matter how far you fall, you are never out of the fight.”
Marcus Luttrell |
Ostatnio zmieniony przez Giaur Nie 08 Lis, 2015 16:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
zołza
Upierdliwiec Zołza
Pomogła: 62 razy Dołączyła: 03 Maj 2013 Posty: 2219 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 16:42
|
|
|
Ann napisał/a: | lepsza alkoholiczka.. dystyngowana chciałoby się rzec. |
Ann tylko czemu taka nieszczęśliwa??? |
|
|
|
|
wampirzyca
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 16:50
|
|
|
No przecież Ann ponoć nieważne jaki alkohol i kto go pije..ją nie jestem lepsza po prostu dobrze zarabiam...prawo jazdy też mam itd...ale szkoda słów może jakbym zaczęła kłamać to by było lepiej a tak widzę dostarczyłam wam rozrywki na popołudnie bo wy tutaj to lubicie nasmiewac się nawet z tych których znacie...pozdrawiam i już nie wracam |
|
|
|
|
wampirzyca
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 16:52
|
|
|
Giaur z tym królikiem to wiesz tak dla humoru ale nieważne ..zajmij się sobą i radzę nie prześiaduj tutaj za często. ..żyj w realu pa |
Ostatnio zmieniony przez wampirzyca Nie 08 Lis, 2015 16:54, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
wampirzyca
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 16:57
|
|
|
Jeszcze dodam jak kiedyś tutaj był zbolo świętej pamięci to było inne forum potem to już nie to dlatego przestałam tutaj siedzieć bo tylko wybrańcy się adoruja reszta jest be |
|
|
|
|
Giaur
Towarzyski
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 17:00
|
|
|
Jeśli po tylu latach picia jesteś w stanie napisać że to LUBISZ, to poważnie, nie wiem czy się śmiać czy płakać. Nie z Ciebie, a z mechanizmów iluzji które to przeklęte choróbsko potrafi w człowieku zbudować. A życia w realu to ja Tobie z całego serca życzę . I nie mam tu na myśli internetu. Aha, żeby nie było, ze mnie też się śmiali i co poniektórzy podśmiewują nadal. I bardzo mi z tym dobrze. |
_________________ “I can never forget, but no matter how much it hurts, how dark it gets or no matter how far you fall, you are never out of the fight.”
Marcus Luttrell |
Ostatnio zmieniony przez Giaur Nie 08 Lis, 2015 17:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
wampirzyca
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 17:05
|
|
|
Pewnie masz rację giaur jakoś Cię polubiłam fajnie pisałeś szczerze dziękuję za rady ja spadam stąd i już nie wracam pa |
|
|
|
|
zołza
Upierdliwiec Zołza
Pomogła: 62 razy Dołączyła: 03 Maj 2013 Posty: 2219 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 17:15
|
|
|
A miało być tak pięknie ... |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 17:26
|
|
|
wampirzyca napisał/a: | Giaur z tym królikiem to wiesz tak dla humoru ale nieważne |
ja to jeszcze cielęcinkę i młode kaczki lubię |
|
|
|
|
esaneta
Moderator
Pomogła: 94 razy Wiek: 52 Dołączyła: 12 Lip 2011 Posty: 3397
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 17:26
|
|
|
wampirzyca napisał/a: | Jeszcze dodam jak kiedyś tutaj był zbolo świętej pamięci to było inne forum potem to już nie to dlatego przestałam tutaj siedzieć bo tylko wybrańcy się adoruja reszta jest be |
Wiesz Wampi, w niemalze porownywalnym czasie przystapilysmy do dekadenckiej braci i szczerze Ci powiem, ze nie widze by to forum tracilo z czasem swa moc.
Natomiast widze, ze nie stoisz w miejscu, mam wrazenie, ze sie uwsteczniasz |
_________________ I Love gołąbki Klarci.
|
|
|
|
|
Giaur
Towarzyski
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 17:29
|
|
|
Postępy byłyby pewnie właściwszym określeniem.... |
Marcus Luttrell |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 17:34
|
|
|
wpaść, posiedzieć z wińskiem nad królikiem, poobrażać się najpierw na forum, a potem na konkretne osoby i strzelić focha - no no, to ci dopiero postęp
szkoda Wampi, a pisząc o zwracaniu na siebie uwagi, to nie miałam na myśli urody, tylko potrzeby emocjonalne... |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
wampirzyca
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 17:42
|
|
|
Nie pije wina dziś i nie jem królika.a o postępie tutaj na forum to średnio mi zależy. ..co do Ciebie esaneto to nie dziwię się ze nie widzisz różnicy w forumie jak się w czymś tkwi głęboko nie powiem brzydko w czym to się tkwi w iluzji..jak ponoć ja tkwie więc życzę ci uzdrowienia i powrotu do normalnego świata. ..bo w niczym się od emnie nie roznisz tylko ,,substancja ''uzalezniajaca inna |
Ostatnio zmieniony przez wampirzyca Nie 08 Lis, 2015 17:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2015 17:48
|
|
|
wampirzyca napisał/a: | bo w niczym się od emnie nie roznisz tylko ,,substancja ''uzalezniajaca inna | czy aby toksyczność i zdolność otumanienia tych substancji jest porównywalna? Piszę o tej rzeczywistej różnicy, nie tej, która wynika ze sfochowania się na Forum. Ja też - podobnie jak Esa - jestem praktycznie codziennie na Dekadencji, więc myślę, że możesz nas traktować w tej materii na równi Wampirzyco |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
Ostatnio zmieniony przez smokooka Nie 08 Lis, 2015 17:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|