Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Linka
Wto 01 Gru, 2015 22:38
skandal
Autor Wiadomość
olga 
Uzależniony od netu

Pomogła: 77 razy
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 17:35   

ehhhh Kuba, Kuba...........Klara nic nie insynuuje, odniosła się tylko do tytułu filmu o którym wspomniała Szika.................zobacz jakie Ty filmy kręcisz :szok:

zachowujesz się jak biedne, zagubione dziecko.......próbujesz wszelkich sposobów żeby ktoś Cie odnalazł....a to Ty sam musisz się odnaleźć :bezradny: nie ma, że boli...

szika 
Trajkotka
Uzależniona i DDA

Pomogła: 39 razy
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 18:39   

a tak się akurat składa, że ja już bardziej narazić sie nie mogę :>
spoko luz :) ja sie nie boje wyrazać swojego zdania.. nie jestem konformistką..
przeczytałam tylko ten watek.. i może jestem ślepa ale ja tu poza tym zdaniem do Klary, żeby nie truła Ci głupot to nie zauważyłam jakiegoś szczególnego obrażania innych userów, a jeśli nawet już to była to odpowiedź na prowokacje, których tu wobec Ciebie nie brakuje..
no chyba, że którąś stronę pominęłam niechcący, albo podpadłeś już wcześniej.. gdy Cie nie znałam..
kto sie wybiera na Nangę? to bedzie pierwsze zimowe na ten szczyt? o Nandze akurat jakos nie mam informacji..
Polacy to w ogóle mistrzowie w zimowych podejściach w Himalajach.. chyba na tych głównych szczytach to wszędzie byliśmy jako pierwsi..

ptero
Gość
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 19:12   

Na Nange w tym roku az 4 ekipy, ale chyba wyjdzie skurczybyk Bielecki. Wlasnie jada z Czechem sie aklimatyzowac na jakis wulkan. Pierwszy raz w histori himalaisci zdobywaja aklimatyzacje na innym kontynencie niz Himalaje, hehe. ciekawe co z tego wyjdzie. Pojda w stylu alpejskim na szczyt. Najbardziej bym chcial, zeby wyszedl Tomasz Mackiewicz, jemu to najbardziej sie nalezy, ze tak powiem, bo na Nange chodzi co roku. Ostatnio braklo mu doslownie 200 metrow do szczytu.
Polacy to najlepsi z najlepszych. Zdobylismy everest kiedy wszyscy inni mysleli, ze w zimie sie w ogole nie da przebywac w Himalajach, nikt wtedy nie snil o szczytach, a Wielicki z Cichym se wyszli i dobre. Wielicki to przekozak. Na broad peaka wyszedl za jednym razem, tak jakby se szedl na Babia Gore, hehe. No a Kukuczka to juz jest najepszy himalaista wszechczasow, to co on robil to sie w glowi nie miesci. Zwlaszcza z Kurtyką. 2 skrajnie odmienne osobowosci, chyba nigdy w niczym sie nie zgadzali, a najlepszy duet w gorach. Himalaje to takie palenie trawki. To taki swiat po buchu. Dlatego oni tam są. Ale pewnie nie zrozumiesz.

Szika bo tu panuje lewactwo i poprawnosc polityczna. Ja moge pisac cokolwiek i tak dla innych to ja obrazam, wyzywam itp. JAk janiol nazwal mnie debilem to zamiast wyciagnac dla niego kosnekwencje to whiplash dal mi kartke za prowokacje :rotfl: Klara pisze na forum to co ja mysle. Wmawia innym to co ja mysle, a sama nie ma pojecia co ja mysle. A jak napisalem, ze Giaur to jest strasznie nakrecony to whiplash dal mi ostrzezenie, ze na fourm sie nie ocenia. HAHAHA

ptero
Gość
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 19:14   

zaraz pewnie pterodaktyl napisze, ze w ogole o himalajach nic nie wiem i zebym se szedl do kolka gorskiego. Albo pochodzil se po bieszczadach, haha

ptero
Gość
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 19:19   

A jesli o himalajach to okrutnie mi sie nie podoba to co sie dzialo po katastrofie na broad peaku w tamtym roku. Kiedys ludzie gineli w himalajach, przeciez sa tego swiadomi, a teraz robi sie jakies komisje sledcze itp. NA co to komu? To sa bzdury. Nikt nie jest niczemu winien i nie powinen oceniac innych. W komisji byl np Pustelnik, zdobywca korony Himalajow, ale jak sam mowi, za nic w zyciu nie wybralby sie zima w Himalaje. To jak moze byc w komisji? Jak nie wie co to jest zima w Himalajach? Jak nie wie co to jest - 60 stopni? Takie komisje zabijaja himalaizm. Na everest teraz nie ma po co isc, tam kolejki sa. Ciekawe kiedy wybuduja wyciag na Everest? Kasa, kasa, kasa, ludzie wszystko zrobia dla szmalu

ptero
Gość
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 19:21   

i oczerniaja Bieleckiego, ze nie czekal na nich. W gorach kazdy jest samotny. I ten kto idzie dobrze o tym wie.

szika 
Trajkotka
Uzależniona i DDA

Pomogła: 39 razy
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 19:27   

ja podziwiam Kurtyke.. kurcze starszy już gościu a kondycję ma niesamowitą.. codziennie biega iles kilometrów.. no niesamowity człowiek..
jest taka seria na youtubie Himalaiści.. chyba z dziesięć części.. oni wszyscy są lub byli (bo wielu nie żyje) indywidualistami jedynymi w swoim rodzaju.. trudne charaktery.. trudne dla otoczenia.. ale realizowali swoje marzenia..
to co nazywasz trawką to ja rozumiem zwyczajnie - adrenalina.. to tez narkotyk.. ale naturalny.. nie przyjmowany z zewnatrz.. to prawda, wiele osób uzaleznia sie od adrenaliny.. gdy nie czują tego pałera to usychają..
co do reszty zostaw to juz.. po co Ci pamietać jakies tam bzdety.. czy to Twoje pisanie coś zmieni? niepotrzebnie sie nakrecasz.. zostaw..

a nie wiesz kiedy będa wchodzili? zarzuć jakies linki gdzie o tej wyprawie piszą..

Klara 
Uzależniony od Dekadencji

Pomogła: 264 razy
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 20:01   

ptero napisał/a:
Klara pisze na forum to co ja mysle. Wmawia innym to co ja mysle, a sama nie ma pojecia co ja mysle.

http://www.komudzwonia.pl...p=423943#423943
http://www.komudzwonia.pl...p=423918#423918

Wiedźma 
Administrator

Pomogła: 193 razy
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 20:13   

Wiedźma napisał/a:
ten dział jest eksperymentalny i jeśli okaże się, że rzucą się na niego banici - zostanie zamknięty.

Myślę, że oto właśnie nadszedł czas by zastanowić się nad rezygnacją z otwartego działu,
bo kompletnie nie spełnia on swoich założeń.
Przecież to nie miało być miejsce dla powracających banitów, a tak się właśnie dzieje, niestety.
Plusio nawet nie potrafi docenić tego, że pomimo bana przymykam oko na jego tu obecność,
tylko dalej jedzie swoim dawnym patentem.
Na to mojej zgody nie ma. Czekam na zdanie moderatorów.

szika
Gość
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 20:31   

Kuba napisz na moje pw jakieś namiary na siebie..
póki dział nie jest zamkniety..

ptero
Gość
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 20:40   

zeby na pw ci napisac to musialbym byc zarejestrowany

szika
Gość
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 20:43   

szika, na fejsie se wpisz kuba stoklosa rychwald albo zywiec

ptero
Gość
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 20:52   

Klaro co ty zas za glupoty wstawiasz? To ty masz chyba schizofrenie

esaneta 
Moderator

Pomogła: 94 razy
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 20:58   

Ze względu na chwilową nieobecność Wiedźmy oraz w związku z coraz bardziej skandalicznym zachowaniem Plusia, zamykam czasowo ten wątek do czasu powrotu Administratora.

:esa:

petru
Gość
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 22:06   skandal

Hahah, skandaliczne zachowanie to chyba Wasze jest co niektorych. Ale tak jak mowilem. Cokolwiek nie napisze, skandal, obraza, wyzwiska, chamstwo. To taki mechanizm, dokladnie go widac po takil łotrach jak T. Lis, Zakowski, Owsiak, Krasko, itp, itd.
Ja sie zachowuje skandalicznie, o matko. Skandal to, ze ktos taki jest moderatorem.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi