Czy to jest alkoholizm? |
Autor |
Wiadomość |
Ptero
Gość
|
Wysłany: Wto 22 Gru, 2015 00:45
|
|
|
Przykład autorki to przykład stereotypów które istnieją. Tak to jest ze jak powiesz Ze nie pijasz to z góry jesteś traktowany ze coś nie jest z tobą w porządku. W sumie chyba tak jest. Bo któż w ogóle nie pije jak nie alkoholik albo zawziety sportowiec? |
|
|
|
 |
Mała
Trajkotka

Pomogła: 34 razy Wiek: 49 Dołączyła: 18 Cze 2013 Posty: 1017 Skąd: Moja Wiocha :D
|
Wysłany: Wto 22 Gru, 2015 08:01
|
|
|
Ptero napisał/a: | Przykład autorki to przykład stereotypów które istnieją. Tak to jest ze jak powiesz Ze nie pijasz to z góry jesteś traktowany ze coś nie jest z tobą w porządku. W sumie chyba tak jest. Bo któż w ogóle nie pije jak nie alkoholik albo zawziety sportowiec? |
JA. Z wyboru! I jest mi z tym piekielnie dobrze |
_________________ "Nigdy się nie nie bój" - Krudowie <3 |
|
|
|
 |
petro
Gość
|
Wysłany: Śro 23 Gru, 2015 11:35
|
|
|
Z wyboru to chyba oczywiste. Natomiast twoj podpis pod nickiem mowi wszystko. |
|
|
|
 |
Mała
Trajkotka

Pomogła: 34 razy Wiek: 49 Dołączyła: 18 Cze 2013 Posty: 1017 Skąd: Moja Wiocha :D
|
Wysłany: Śro 23 Gru, 2015 22:05
|
|
|
petro napisał/a: | Z wyboru to chyba oczywiste. Natomiast twoj podpis pod nickiem mowi wszystko. |
|
_________________ "Nigdy się nie nie bój" - Krudowie <3 |
|
|
|
 |
Kami
Trajkotka Jak wyczerpać temat, zanim nas wyczerpie K.C.B.

Pomogła: 38 razy Wiek: 57 Dołączyła: 03 Sty 2014 Posty: 1039
|
Wysłany: Czw 24 Gru, 2015 01:19
|
|
|
niezarejestrowana napisał/a: | Mówiłam mu żeby poćwiczył trochę picie, bo jak gdzieś pójdziemy na wesele albo do znajomych to tak głupio powiedzieć że nie pije. |
ręce opadają .... dulszczyzna jak jasny gwint .....
ja na jego miejscu zamiast ćwiczyć picie zwiewałabym gdzie pieprz rośnie przed partnerem, którego dobro i zdanie otoczenia miałoby być wartością najwyższą .... |
_________________ To nie droga prowadzi do celu, ale cel wskazuje Ci drogę...K.C.Buszman |
|
|
|
 |
|