korkociąg... |
Autor |
Wiadomość |
zołza
Upierdliwiec Zołza
Pomogła: 62 razy Dołączyła: 03 Maj 2013 Posty: 2219 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Nie 24 Kwi, 2016 11:40
|
|
|
kelpi napisał/a: | Dziś dałem plamę i już nie mam sponsora.... |
Widocznie nie zbyt bardzo chciałeś go mieć. Trzy razy wtopa to nawet na Ciebie dość dużo
A teraz na poprawę humoru Nigdy nie szukałam sponsora , nie pracowałam na programie a tu naraz "BUM " dostałam dwie propozycje od dwóch ( niezależnych ) alkoholików ze stażem ponad 20-letnim , którzy chcą mnie poprowadzić Zawsze uważałam ,że to zainteresowany prosi o sponsora Czyżbym aż tak mocno pobłądziła i trza mnie naprawiać ? |
Ostatnio zmieniony przez zołza Nie 24 Kwi, 2016 11:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pannaJot
Trajkotka alkoholiczka,bulimiczka, DDA
Pomogła: 14 razy Wiek: 43 Dołączyła: 08 Mar 2012 Posty: 1153
|
Wysłany: Nie 24 Kwi, 2016 11:50
|
|
|
A moze ktos potrzebuje sobie napompiwac ego i szuka łosia? |
|
|
|
|
zołza
Upierdliwiec Zołza
|
Wysłany: Nie 24 Kwi, 2016 11:56
|
|
|
Jotka ...nie jestem zainteresowana
Może i ktoś chce dobrze ale to ja decyduję czego chcę Oczywiście dziwnie się czuje z tą odmową ( tym bardziej ,że znowu pojechałam po całości i stwierdziłam ,że nie szukam sponsoringu bo stać mnie na wszystko ) Kiedy ja się nauczę najpierw myśleć a potem reagować ??? |
|
|
|
|
pannaJot
Trajkotka alkoholiczka,bulimiczka, DDA
Pomogła: 14 razy Wiek: 43 Dołączyła: 08 Mar 2012 Posty: 1153
|
Wysłany: Nie 24 Kwi, 2016 11:57
|
|
|
Hehehe, to i tak byłas grzeczna.Ja walnęłabym kula i wywarczała "spierd...aj" |
|
|
|
|
zołza
Upierdliwiec Zołza
|
Wysłany: Nie 24 Kwi, 2016 11:59
|
|
|
|
|
|
|
|
kelpi
Towarzyski Adiccted... i know that
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 05 Lut 2012 Posty: 239 Skąd: Galicja
|
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2016 08:38
|
|
|
zołza napisał/a: | Widocznie nie zbyt bardzo chciałeś go mieć. Trzy razy wtopa to nawet na Ciebie dość dużo |
Na szczęście z AA mnie nie wypisał
Byś może nie chciałem tak bardzo jak myślałem że chcę, a może po prostu taka forma sponsorowania nie dla mnie. Nie mówię że sposób jest zły, ale mm wrażenie że od jakiegoś czasu taka forma sponsorowania stała się jedyną obowiązującą...
Chciałbym zrobić program... ale najwidoczniej nie jestem gotowy, po prostu zawierzyć, poddać się... ech sam niewiem
Na początku maja są warsztaty kroków w Wiśle i chyba tam pojadę, może uda się znaleźć innego sponsora
Na szczęście życie toczy się dalej i nie licząc sprawy ze sponsorem układa się pomyślnie. Mam jeszcze terapię. W domu spokój. W pracy trochę po ogarniałem i też jestem na bieżąco. Krok po kroku byle do przodu.
Dobrego dnia dla wszystkich |
|
|
|
|
|