Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Klara
Wto 16 Sie, 2016 07:02
Czesc. Jakub wita
Autor Wiadomość
plusio
Gość
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2016 09:38   Czesc. Jakub wita

Te proszki dzialaja juz po 2 dniach jest lepiej. Tylko glowa i cos ze wzrokiem mi sie pierniczy
A wie tu ktos z was czy korekcja laserowa wzroku jest na nfz czy mam czekac az strace wzrok? Bo prawe oko mi sie pogarsza, juz dlugo mam - 8/-10, ale dzisiaj chyba pojde po -11 bo nic nie widze. Czy da sie zalatwic na nfz?

plusio
Gość
Wysłany: Sob 14 Maj, 2016 16:52   

Zacząłem program 12 kroków. Na razie robie sugestie ale jutro zaczynam właściwy program. To ostatnia deska ratunku. Cały czas walczyłem z cierpieniem. Musze uwierzyć że Bóg dał mi taki los. Bobwalczac to ja pogrążył się w coraz większym cierpieniu. Juz niczego nie chce od życia.

ankao30 
Trajkotka

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Sob 14 Maj, 2016 17:09   

plusio napisał/a:
Zacząłem program 12 kroków. Na razie robie sugestie ale jutro zaczynam właściwy program. To ostatnia deska ratunku.

:okok:

Cokolwiek to znaczy :okok:

:kciuki:

staaw 
Uzależniony od Dekadencji

Wysłany: Sob 14 Maj, 2016 17:17   

Powodzenia Kubo :okok:

Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie :)

plusio
Gość
Wysłany: Sob 14 Maj, 2016 17:21   

Dziękuję

plusio
Gość
Wysłany: Sob 14 Maj, 2016 17:34   

No i tez mam nadzieje ze wypali terapia nerwic choćby indywidualnie. Bylem na 1 wizycie i od razu inne podejście niż u mojego terapeuty. Przynajmniej nazywa rzeczy po imieniu. Z czym mam konkretnie problemy. A nie ze opowiadam co robiłem przez ostatni czas.

smokooka 
Uzależniony od netu

Pomogła: 100 razy
Wysłany: Sob 14 Maj, 2016 21:12   

Cóż podobno Bóg doświadcza boleśnie i dotkliwie po to, żeby postawić człowieka w sytuacji, kiedy już nic mu nie zostanie poza uwierzeniem w Boga i zwracaniem się w modlitwie do niego a wtedy zaczyna się układać. Teoria logiczna jest, więc może i Ty tak masz. Nieustająco powodzenia!

plusio
Gość
Wysłany: Pon 16 Maj, 2016 20:52   

No, zaczalem program, bylem na mityngu w niedziele, fajnie bylo. Mam nowe sugestie i za niedlugo czeka mnie podroz, sponsor mieszka 400 kilometrow ode mnie. Ale jest w porzadku. Tutaj gdzies wyczytalem ze ktos sie spoznil troche z telefonem do niego i juz po programie. Taki ktos raczej nie powinien byc sponsorem. Sposnor powinien byc dojzaly a nie zachowywac sie jak dziecko. :)
Wypisalem wdziecznosci. Wierze, w koncu wierze. Nigdy w nic nie wierzylem, zawsze musialem miec wsjo wytlumaczone logicznie. Po prostu wierze i jakos tak lzej. Bog dziala.

W robocie troche lipa ostatnio. Tzn uwielbiam moja robote, bo jest lekka, latwa i przyjemna. 13 zeta na godzine tez nie jest zle. :) Choc ja zawsze do wyplaty nie mam juz nic, a auto sie sypie.
Mialem nieprzyjemna sytuacje bo uszkodzilem wozkiem samochod. No ale probowalem to zalatwic jak nalezy, czyli spisac protokol i by poszlo z ubezpieczenia. Ale szefu zaczal cos wymyslac, zebym se to sam zalatwil i w ogole halo nieziemskie bo poszkodowany non stop do mnie z ryjem i szef do mnie z ryjem. A to szef odpowiada( pewnie wozek nie ubezpieczony). Teraz cos wymyslaja, ze zatrudnia mnie w innej, ale tej samej firmie :) No i zas badania lekarskie. A ja okulisty nie przechodze z moim wzrokiem. Tzn ostatnio mi podbili na krzywy ryj, ale teraz bedzie lipa. Ale zostawiam to sile wyzszej bo ja o tyle zmadrzalem, ze wiem, ze tego nie zmienie.
Pozdro i pogody ducha

plusio
Gość
Wysłany: Pon 16 Maj, 2016 20:54   

Janioł przepraszam Cie, jestes spoko gosciu, moze myslimy inaczej, ale nie mam nic do ciebie. Wyglupialem sie tutaj.
Przepraszam tez innych, ktorych urazilem. W realu uscisnalbym wam dłoń i podziekowal, ze mam przyjemnosc obcowac z Wami.

plusio
Gość
Wysłany: Pon 16 Maj, 2016 20:57   

Kobiecina mnie olała, ktora kocham, ale moze a raczej napewno tez mam obsesje na jej punkcie. Chyba tez jestem od niej uzalezniony. Musze sie z niej tez wyleczyc, bo oszukala mnie. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Ale to juz bylo. tego nie ma. Nie ma tego a ja se du** zawracam. Glupek

endriu 
(banita)

Wysłany: Pon 16 Maj, 2016 21:04   

strasznie to wszystko smutne co piszesz

Plusio
Gość
Wysłany: Pon 16 Maj, 2016 21:12   

Moje życie jest smutne. Ale może bóg odmieni mój los.

ankao30 
Trajkotka

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Wto 17 Maj, 2016 06:56   

Plusio
Gość
Wysłany: Wto 17 Maj, 2016 07:26   

Dzisiaj czuje jakiś straszny lek. Aż czuje to w brzuchu. Nie wiem czemu. Ogólnie zły nastrój. Wciąż rozmyślać o mojej kobiecie. Szlag mnie przez nią trafia.mam złość do siebie że nir potrafię być takim jaki ona chciała. Ona nieudacznikiem gardzi

matiwaldi 
[*][*][*]

Wysłany: Wto 17 Maj, 2016 10:35   

Plusio napisał/a:
Dzisiaj czuje jakiś straszny lek. Aż czuje to w brzuchu. Nie wiem czemu. Ogólnie zły nastrój. Wciąż rozmyślać o mojej kobiecie. Szlag mnie przez nią trafia.mam złość do siebie że nir potrafię być takim jaki ona chciała. Ona nieudacznikiem gardzi

a może nie wiedziała,ze jest Twoją kobietą .....
8)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi