Wysłany: Pią 15 Lip, 2016 10:31
zwierzak napisał/a:
Zacznij moze od jakiejs zwyczajnej troche brzydszej, zakompleksionej. Taka co bedzie łatwym celem ale jednoczesnie bedzie dobrym trofeum. Ja tak robie. Jesli bylaby za ladna albo za mądra to bylaby do niej za duza kolejka. Kiedy gdzies jest za duza konkurencja - to sprytnie moze byc zeby odpuscic i skorzystac z jakiejs alternatywy
Jak juz znajdziesz odpowiednią ofiarę i ja pukniesz - to wtedy powiesz ze ja kochasz i ze postarasz sie zrobic wszystko, zebyscie byli razem szczesliwi i w ten sposob sprawisz ze przy Tobie rozkwitnie (chyba, ze powie Ci ze "nie jest gotowa do zwiazku" - to wtedy mowisz "a to sory, wy***rdalaj" i bierzesz na warsztat nastepna i nastepna)... I tym sposobem w koncu znajdzie sie taka jak w sam raz i beda zyli dlugo i szczęśliwie.
I nie szukaj sukcesu. Sukces niech szuka ciebie.
I nie staraj sie absolutnie byc taki jak James Bond ani taki jak maczo ani jak ci, co dymaja laski na lewo i prawo. Ma byc tak, ze James Bond i maczo i lelszcze, co dymaja laski na lewo i prawo - podpatruja i nasladuja ciebie i marza by stac sie taki jak ty.
Prawda, Matinko?
czytam,czytam i nie wierze......że coś takiego może napisać dorosły mężczyzna .....
no chyba ,że zwierzak i to jakiś gówniarz .....
_________________ To be, or not to be, that is the question:...
Janioł Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Czytam ja sobie przy obiedzie, uśmiecham się pod nosem, a tu nagle:
zwierzak napisał/a:
Prawda, Matinko?
aż buzię otwarłam ze zdziwienia, że mnie Zwierzak do tablicy wywołuje
A co to ja Twój wydawca, menadżer, tudzież znawca tematów męsko-damskich?
Ale co tam, mogę i ja pofilozofować
Twój krótki a niewyszukany tekst zawiera taką mnogość problemów, że trudno odpowiedzieć: tak lub nie. Najbardziej odpowiednie jest - nie wiem.
Przedstawiasz pewną strategię
zwierzak napisał/a:
Zacznij moze od jakiejs zwyczajnej troche brzydszej, zakompleksionej. Taka co bedzie łatwym celem ale jednoczesnie bedzie dobrym trofeum. Ja tak robie.
to jest Twoje działanie i sam możesz ocenić rezultat, najlepiej z dystansu czasu.
A to są kolejne strategie męskie:
zwierzak napisał/a:
I nie staraj sie absolutnie byc taki jak James Bond ani taki jak maczo
też liczą na sukces.
Ha, można się oburzyć na przedmiotowe, bezpośrednie niemal zwierzęce podejście do tematu.
Ale cóż, jesteśmy częścią przyrody i u podstaw naszego zachowania leży instynkt.
W sposób nieświadomy kieruje naszymi wyborem partnera. Do tego dochodzą wpojone wzorce. Co i kiedy zadziała na naszą preferencję i wybór, to już indywidualna sprawa.
Przy czym faceci kierują się oczami (ewentualnie żołądkiem) a kobitki mózgiem
Zgodzę się, że w miłości kobieta pięknieje, wzrasta, jak mówisz "rozkwita".
Pokemon Gość
Wysłany: Pią 15 Lip, 2016 23:48
matiwaldi napisał/a:
czytam,czytam i nie wierze......że coś takiego może napisać dorosły mężczyzna .....
zwierzak Gość
Wysłany: Sob 16 Lip, 2016 02:02
Matinka napisał/a:
tekst zawiera taką mnogość problemów
Cytat:
Nie ma problemów, są tylko wyzwania. I na dodatek to sa wyzwania nie dla nas...
Melancholijne troche. Czasem mam nastroj, zeby cos takiego posluchac. Gdy sluchalem to jakos takie jakby sciszenia slyszelem. Te sciszenia budzily we mnie poirytowanie.
Akurat w tym momencie jestem w nastroju zeby cos bardziej zywiolowego posluchac tak ze dwa razy szybszy bit. Na przyklad to
Posluchac i...
i popatrzec... Bo w zyciu mezczyzny najwazniejsze są DWIE rzeczy:
.
.
.
cycki.
kuba Gość
Wysłany: Wto 19 Lip, 2016 09:48
te scisczenia to tzw dynamika
kuba Gość
Wysłany: Czw 28 Lip, 2016 16:45
w poniedzialek zapisalem na silke swoje cialo. Wszysto mnie na razie boli, ale zaraz ide trenowac. Jem na zmiane platki, ryz, jajka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum