znam to ,kiedyś bylem 30 dni za granicą i po tygodniu chciałem uciekać .. to były 30 dni mordęgi i cierpienia w tej unni ..
Ojczyznę ze łzami w oczach witałem Dzis i siłą mnie nie zaciągniesz za granice
mnie nie kupią !!!
Jestes wielki. Mi sie w Polsce nigdy nie udalo zarobic wiecej niz 3k miesiecznie. Takich wlasnie zdolnych ludzi nam tam potrzeba by ten kraj stanal na nogi. Gdybysmy mieli 40 mln Jras'ow to pewnie Euro bysmy wygrali.
Nie słuchaj pierduł stary! Kasa chyba na czarno! Rypiesz jak murzyn za najniższa krajową, chyba żeś bankowiec czy inna szuja. Z własnej pracy rąk się nie dorobisz...Jeszcze trochę myślę i będzie normalnie, jeszcze trochę. PO zniszczyło Polskę teraz się odbudowujemy.
_________________ "Nie bój się cieni,one są dowodem na to, że gdzieś znajduję się światło"O.Wilde
pterodaktyll Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Wysłany: Czw 04 Sie, 2016 10:42
Romuald napisał/a:
..Jeszcze trochę myślę i będzie normalnie, jeszcze trochę. PO zniszczyło Polskę teraz się odbudowujemy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum