Zamknięty przez: Klara Wto 20 Wrz, 2016 13:19 |
Potrzebuję pomocy - jak postępować z córką? |
Autor |
Wiadomość |
Mozaika
Towarzyski Nie piję od 15.01.2016.
|
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2016 12:54
|
|
|
Maryjusz napisał/a: | Tylko czy te słowa coś zmienią? Czy otworzą oczy zamglone? A kiedy znajdziesz kiedyś swoją córkę w jej pokoju z podciętymi żyłami, otworzysz oczy?
Szczerze wątpię. |
Administracjo, tu się zaczyna robić coraz dziwniej Ktoś ma najwidoczniej duży problem sam ze sobą i szuka zastępczych tematów? |
_________________ Według mnie ludzie są mozaiką dobra i zła. Każdy z nas ma potencjał, by być dobry albo zły. Granica między złem a dobrem jest przepuszczalna. A sytuacja podkreśla bardziej te dobre lub złe elementy.
Philip Zimbardo - "Jak uwodzi zło" |
|
|
|
|
Mozaika
|
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2016 12:56
|
|
|
Cytat: | Jak? Nie wiem... Znajdź sposób, bądź mamą. A jeśli się nie uda, bo ona nie będzie potrafiła otworzyć już dla Ciebie drzwi, albo Ty nie będziesz umiała wydusić z siebie "przepraszam", to przynajmniej DAJ JEJ SPOKÓJ i pozwól żyć swoim życiem. |
Tylko czemu na mój koszt?! |
_________________ Według mnie ludzie są mozaiką dobra i zła. Każdy z nas ma potencjał, by być dobry albo zły. Granica między złem a dobrem jest przepuszczalna. A sytuacja podkreśla bardziej te dobre lub złe elementy.
|
|
|
|
Mozaika
|
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2016 13:07
|
|
|
Poproszę o zamknięcie wątku, dość karmienia trolla! |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2016 13:18
|
|
|
Mozaika napisał/a: | Poproszę o zamknięcie wątku |
Zamykam
|
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
Ostatnio zmieniony przez Klara Wto 20 Wrz, 2016 13:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|