PRZYSIEGA! |
Autor |
Wiadomość |
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
|
Wysłany: Czw 04 Sie, 2016 11:02
|
|
|
Romuald napisał/a: | Tak jak mówiłem PO i reszta zgrai niszczyła Polskę, o tym można sobie poczytać, i tyle w temacie. |
Nawet nie warto tego komentować............i tyle w temacie |
_________________ |
|
|
|
|
Romuald
Małomówny Włóczykij
Wiek: 61 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 40 Skąd: nibylandia
|
Wysłany: Czw 04 Sie, 2016 11:03
|
|
|
Prawda Boli? wiem! Ale to nie zmienia kod - szkodników i innych homo- niewiadomych. Boleję nad tym, bo oni chorzy są ..Nie ma zrozumienia dla dewiacji.... |
_________________ "Nie bój się cieni,one są dowodem na to, że gdzieś znajduję się światło"O.Wilde |
|
|
|
|
Romuald
Małomówny Włóczykij
|
Wysłany: Czw 04 Sie, 2016 11:06
|
|
|
I co? Komentować *p****? Postawiłeś się w co wybrać! Wybrałeś! Szkoda mi cię, naprawdę... |
_________________ "Nie bój się cieni,one są dowodem na to, że gdzieś znajduję się światło"O.Wilde |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Czw 04 Sie, 2016 11:13
|
|
|
oj Romuś Romuś, fakt że jesteś przykładem na to jak trudna jest tolerancja i jak trudne jest zrozumienie dla dewiacji i chorób niektórych |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
|
Wysłany: Czw 04 Sie, 2016 11:15
|
|
|
Romuald napisał/a: | I co? Komentować *p****? Postawiłeś się w co wybrać! |
A tak po polsku to co autor miał na myśli, mało zrozumiale piszesz kolego. Kłopoty z poprawną polszczyzną? Szkoda mi cię, ta obczyzna widocznie ci nie służy, skoro już nie potrafisz się poprawnie wysłowić w ojczystym języku |
_________________ |
|
|
|
|
Romuald
Małomówny Włóczykij
|
Wysłany: Czw 04 Sie, 2016 11:33
|
|
|
Te Here coś -ja jestemRomuald a ty d*** okaż się wtedy pogadamy! może nie chcesz, twoja brocha, młody!
odpocznij sobie od forum trochę, bo zdecydowanie już przeginasz
|
Ostatnio zmieniony przez pterodaktyll Czw 04 Sie, 2016 11:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Romuald
Małomówny Włóczykij
|
Wysłany: Czw 04 Sie, 2016 11:36
|
|
|
O to lubię poprawną polszczyznę! Wybacz Ptero to tylko klawierka, a więc mocium panie słabenko! |
|
|
|
|
Romuald
Małomówny Włóczykij
|
Wysłany: Czw 01 Wrz, 2016 10:47
|
|
|
Ech, zajrzałem niezłego bajzlu zrobiłem i przepraszam . Nie raz mnie ponosi to taka choleryczna natura.A jeśli ujmę to delikatnie to PO należy rozliczyć i powsadzać. Także z innych ugrupowań jak PIS czy inne, ale one wtenczas (8 lat) miały guzik do gadania. Szlak mnie po prostu trafia jak Nas okradają te s......le. |
|
|
|
|
Romuald
Małomówny Włóczykij
|
Wysłany: Pon 19 Wrz, 2016 08:31
|
|
|
Acha ? zwijm się! |
|
|
|
|
andrzej.stol
Małomówny
|
Wysłany: Śro 21 Wrz, 2016 08:31
|
|
|
|