|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Ktora wygodniejsza lazienka? |
Autor |
Wiadomość |
aniamroz79 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 29 Lis, 2016 13:42 Ktora wygodniejsza lazienka?
|
|
|
Witam wszystkich na forum. Powoli przygotowuje się do remontu swoich czterech kątów i szukam najlepszych koncepcji na jego przeprowadzenie. Największy problem mam chyba z łazienką. Rozważam dwa rozwiązania - popularną kabinę prysznicową albo zrobioną na wymiar jak w tym miejscu: (***) . Problem w tym, iż oba rozwiązania posiadają swoje zalety i wady. Za zakupem zwykłej kabiny prysznicowej przemawia koszt zakupu. Dobrze wykonaną kabinę prysznicową można kupić już za niecałe 2000 zł. Natomiast na kabinę prysznicową na wymiar muszę wydać minimum 2 razy więcej. Natomiast prysznic wykonany na wymiar będzie na pewno lepiej wpasowany w bryłę łazienki oraz może być o wiele większy. Jak wy o tym myślicie?
No to nie pozostaje mi nic innego jak spełnić moją obietnicę:
https://komudzwonia.pl/viewtopic.php?p=852934&highlight=#852934 |
Ostatnio zmieniony przez Wiedźma Wto 29 Lis, 2016 14:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|