Jak się masz ? Nie za bardzo ! |
Autor |
Wiadomość |
staaw
Uzależniony od Dekadencji
Pomógł: 125 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 9025
|
Wysłany: Czw 05 Sty, 2017 09:58
|
|
|
Może twój sąsiad też się wstydzi i jeździ nieco dalej.
Z moich doświadczeń wynika że ludzie mają gdzieś gdzie chodzę.
Ważne że nie muszą wstrzymywać oddechu jadąc ze mną w windzie... |
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
|
|
|
|
SzpiegZKrainyDeszczowców
Małomówny
|
Wysłany: Czw 05 Sty, 2017 13:01
|
|
|
kordian napisał/a: | Myślałem o tym , ale nie jestem jeszcze gotowy. Poza tym mam za blisko, muszę poszukać czegoś nieco dalej. |
A czego sie obawiasz ? Ze spotkasz kogos znajomego ? Jesli tak sie zdarzy, to bedzie swiadczylo tylko o tym, ze Twoj znajomy ma taki sam problem jak Ty.
A moze myslisz, ze ktos zauwazy dokad idziesz ? Zapewniam Cie, ze dla ludzi na ulicy jestes jednym z wielu, ludzie maja swoje sprawy na glowie, a nie sledzenie przypadkowych przechodniow.
A moze boisz sie, ze ktos jednak zauwazy, ze przekraczasz prog, nad ktorym wisi niebieski znaczek AA i dowie sie, ze jestes alkoholikem ? To Cie uspokoje, o tym juz wie polowa miasta |
Ostatnio zmieniony przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czw 05 Sty, 2017 13:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Tajga
(konto nieaktywne)
Pomogła: 19 razy Dołączyła: 29 Lip 2011 Posty: 1585
|
Wysłany: Czw 05 Sty, 2017 17:33
|
|
|
kordian napisał/a: | Poza tym mam za blisko, muszę poszukać czegoś nieco dalej. |
W takim razie zapraszam do Gdańska |
_________________ Na końcu wszystko będzie dobrze.
Jeżeli nie jest dobrze, znaczy że to jeszcze nie koniec.
J.Lennon |
|
|
|
|
kordian
Małomówny maciek
|
Wysłany: Sob 07 Sty, 2017 09:52
|
|
|
To nie wstyd, tylko mam za blisko , a poza tym pracują tam znajomi rodziny. Oszczędzam im upierdliwości ze strony z ich strony . Niema to jak nadgorliwa pomoc która powoduje odwrotny efekt. |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Sob 07 Sty, 2017 10:14
|
|
|
kordian napisał/a: | pracują tam znajomi rodziny. |
W AA? |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
|