|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
moge wrocic |
Autor |
Wiadomość |
plusio
Gość
|
Wysłany: Pią 17 Lut, 2017 14:28
|
|
|
Fajnie jakby ta praca wypalia. Kasa dobra, a nawet bardzo dobra, bo 130 zl dniowki za pierwsze 2 tygodnie to fajnie. Znam takich co jezdza za 150 w miedzynarodowce. Moglbym wreszcie sie odkuc. Posplacac dlugi, auto naprawic. No i przedewszystkiem jakos siebie doprowadzic do porzadku, zaczac jesc, zapisac sie na silke. Jedynie z terapia dalej by byla lipa, bo w weeknedy chyba nie ma |
|
|
|
|
Matinka
Trajkotka
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 20 Cze 2013 Posty: 1002
|
Wysłany: Pią 17 Lut, 2017 16:04
|
|
|
plusio napisał/a: | jakby ta praca wypalia |
jakby...oby... |
|
|
|
|
plusio
Gość
|
Wysłany: Pią 17 Lut, 2017 23:46
|
|
|
Z doswiadczenia wiem, ze jak jest za fajnie, to znaczy, ze jest bardzo źle |
|
|
|
|
plusio
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 12:53
|
|
|
wiecie co? zawsze uwazalem ze trawka mnie leczy. No bo przywraca mnie do zycia. Normalnie to ja siedze i sie smuce i nic nie potrafie sie ruszyc.
Wczoraj se kupilem tuttki do tytoniu, ale mi gdzies kuzwa zapodzialy sie
Rano szukam i nie ma. Chcialo sie kurzyc, wiec z szuflady wyciagnalem lufki, te co jaralem kiedys trawe, przepalone ze 100 razy, nabilem do nich tytoniu i zakurzylem. I musialy byc tam jakies resztki mariuhuany, bo kuzwa pierwszy raz od pazdziernikia sie usmiechnalem i jakos wyluzowalem. Pusccilem se varius manx - Maj i zaczalem sprzatac pokoj. A nigdy tego nie robie, zawsze mam syf straszny, pety na ziemi itp. A nawet umylem sciany i okna. OKna pierwszy raz chyba w zyciu. Firanki zalozylem. I chce mi sie. chce mi sie zyc. Szkoda, ze auto zepsute, ale juz do mnie kolezanka na kawe jedzie Jak to dziala ta trawka. Tak mysle, ze ja powinienem napisac do mninistra zdrowia, zeby mi dal zgode na leczenie sie marihuana, ale problem w tym, ze w medycznej marihuanie nie ma thc, a chyba mi to wlasnie pomaga. Nawet najdrobniejsze ilosci |
|
|
|
|
plusio
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 12:54
|
|
|
matka mowi, ze mnie cos chyba po***.....o |
|
|
|
|
Matinka
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 16:29
|
|
|
Kuba, to nie trawka sprawiła, że koleżanka przyjeżdża na kawę. A z tego masz radość.
Same porządki też by Ci dały radochę, bo raz, że ruch podwyższa poziom endorfin a dwa, że czuje się satysfakcję z pożytecznej roboty, z efektów które widać. |
|
|
|
|
plusio
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 16:50
|
|
|
ale to trawka sprawila, ze sie ruszylem, ze mi sie chcialo sprzatac i ze mialem dobry humor |
|
|
|
|
Maria Konopnicka
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 17:54
|
|
|
A pomyśl co by było jakby na (...) Cię było stać. Ameryka panie. Ameryka. |
Ostatnio zmieniony przez Klara Sob 18 Lut, 2017 21:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
plusio
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 18:55
|
|
|
ale wiesz, probowalem i alkoi amfetaminy i nic. tylko maria mnie zmienia, uwalnia, cos pokazuje, uczlowiecza |
|
|
|
|
Maria Konopnicka
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 20:55
|
|
|
Co tam (...), co ram wódka. Mówię ci, (...) to jest coś niesamowitego. Spróbujesz to zobaczysz. Po (...) można WSZYSTKO. (...) |
Ostatnio zmieniony przez Klara Sob 18 Lut, 2017 21:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 21:00
|
|
|
Maria Konopnicka!
Jeśli nie chcesz zostać zablokowana, to skończ to reklamowanie! |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Maria K. !
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 21:14
|
|
|
Pytanie do moderatora Klara, dlaczego nazwy są usuwane wybiórczo tylko z niektorych postów? Czyżby, jakaś forma wywierania presji? Poza tym moja wypowiedź miała charakter ironiczny, choć przyznaję, że mogło to być trudne do wychwycenia. |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 21:42
|
|
|
Maria K. ! napisał/a: | Pytanie do moderatora Klara, dlaczego nazwy są usuwane wybiórczo tylko z niektorych postów? |
Odpowiedź od moderatora Pterodaktylla
Proszę zapoznać się z regulaminem forum. Nie reklamujemy nazw leków i temu podobnych......... |
_________________ |
|
|
|
|
Maria K.!
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 22:32
|
|
|
Rozumiem, ze pisanie o tym, że narihuana " super działa" nie jest reklamowaniem? |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 22:41
|
|
|
Maria K.! napisał/a: | Rozumiem, ze pisanie o tym, że narihuana " super działa" nie jest reklamowaniem? |
Nic nie rozumiesz, ale to Twój problem..... |
_________________ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|