moge wrocic |
Autor |
Wiadomość |
Adam Mickiewicz
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 22:43
|
|
|
Maria K.! napisał/a: | Rozumiem, ze pisanie o tym, że narihuana " super działa" nie jest reklamowaniem? |
Myślę że bez podania nazwiska i adresu dealera, to nie jest reklamowaniem, tylko użalaniem się na trudy żywota. |
|
|
|
|
Maria K.!
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 22:43
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Maria K.! napisał/a: | Rozumiem, ze pisanie o tym, że narihuana " super działa" nie jest reklamowaniem? |
Nic nie rozumiesz, ale to Twój problem..... |
Zdaje się, że rozumiem. Ale proszę jednak o udzielenie odpowiedzi na moje konkretne pytanie. |
|
|
|
|
Maria K.!
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 22:46
|
|
|
Adam Mickiewicz napisał/a: | Maria K.! napisał/a: | Rozumiem, ze pisanie o tym, że narihuana " super działa" nie jest reklamowaniem? |
Myślę że bez podania nazwiska i adresu dealera, to nie jest reklamowaniem, tylko użalaniem się na trudy żywota. |
To dlaczego jeden user może wymieniać nzawy a drugi nie, choć żaden nie podaje namiaru na dilera? |
|
|
|
|
Juliusz Słowacki
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 22:48
|
|
|
Co to? Zebranie wieszczów? |
|
|
|
|
Maria K. !
Gość
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2017 23:05
|
|
|
Zasadniczo już nie oczekuję odpowiedzi. |
|
|
|
|
kuba
Gość
|
Wysłany: Pon 20 Lut, 2017 17:29
|
|
|
Jutro ide do pracy. Bede robic lunety |
|
|
|
|
szymon
Gość
|
Wysłany: Pon 20 Lut, 2017 17:34
|
|
|
lunety czy lufy? |
|
|
|
|
plusio
Gość
|
Wysłany: Pon 20 Lut, 2017 19:05
|
|
|
Luf mam sporo w biurku. |
|
|
|
|
Kardymał
Gość
|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2017 07:39
|
|
|
Daj sobie spokój i tak nie dasz rady. Wydymają cię jak zwykle a ty będziesz skamlał na forum. Hahaha. Żal mi ciebie. |
|
|
|
|
plusio
Gość
|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2017 16:05
|
|
|
Postaram sie dac rady |
|
|
|
|
Kardymał
Gość
|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2017 19:31
|
|
|
Komu chcesz dawać rady? |
|
|
|
|
plusio
Gość
|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2017 20:20
|
|
|
Wracam z mityngu dda. Bylem 1 raz. I bylo super |
|
|
|
|
Whiplash
Admin Techniczny
Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 01 Lip 2011 Posty: 1339 Skąd: White Undercane
|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2017 22:11
|
|
|
Kardymał napisał/a: | Daj sobie spokój i tak nie dasz rady. |
Tak jak Ty nie dajesz sobie rady z odejściem? |
_________________ Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia.
Szczęście nie jest celem... Jest środkiem transportu. |
|
|
|
|
plusio
Gość
|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2017 23:05
|
|
|
Kardymal to pewnie jakis uczestnik forum pewnie cieszaxy sie szacunkiem. Taki zaklamany swat trzezwego alkohokika. Pewnie tez i przyklad pokory |
|
|
|
|
Kardymał
Gość
|
Wysłany: Śro 22 Lut, 2017 07:36
|
|
|
Whiplash napisał/a: | Kardymał napisał/a: | Daj sobie spokój i tak nie dasz rady. |
Tak jak Ty nie dajesz sobie rady z odejściem? |
Postanowiłem jednak, że trochę was jeszcze zabawie ... tak wiem, to objaw mojej niedojrzałości (pewnie dlatego, że nie chodzę do koscioła i na mityngi) .. but nobody's perfect. Postaram się być grzeczny, w miarę możliwości.
Wracając do tematu. Panie Jakubie, radziłem z dobroci serca, chciałem uchronić przed zawodem i problemami. IMO lepiej lufę opal na progu chałupy. |
|
|
|
|
|