picie kontrolowane - aneks |
Autor |
Wiadomość |
endriu
(banita)
Pomógł: 18 razy Wiek: 55 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 2925 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Nie 26 Mar, 2017 15:02
|
|
|
Janioł napisał/a: | dziś wiem że stać mnie na dojrzałe decyzje |
jakie to ostatnio dojrzałe decyzje podjąłeś? |
_________________ Nie piję od 29.04.2011
|
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Nie 26 Mar, 2017 15:07
|
|
|
dzisiaj co najmniej dwie, na 8 minut przed końcem meczu prowadziliśmy 2:1 i najpierw dość instynktownie ale przy dobrym refleksie obroniłem strzał z dwóch metrów a jakieś dwie minuty później wyczekałem napastnika przeciwnej drużyny do końca i ponownie obroniłem w dobrym stylu strzał z 8 metra , dzięki tym dwóm dojrzałym i mądrym decyzjom dowieźliśmy zwycięstwo do końca |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
endriu
(banita)
Pomógł: 18 razy Wiek: 55 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 2925 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Nie 26 Mar, 2017 15:19
|
|
|
super
gratuluję Janioł, |
_________________ Nie piję od 29.04.2011
|
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
Pomogła: 36 razy Wiek: 56 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 1869
|
Wysłany: Nie 26 Mar, 2017 15:38
|
|
|
Janioł napisał/a: | dzisiaj co najmniej dwie, na 8 minut przed końcem meczu prowadziliśmy 2:1 i najpierw dość instynktownie ale przy dobrym refleksie obroniłem strzał z dwóch metrów a jakieś dwie minuty później wyczekałem napastnika przeciwnej drużyny do końca i ponownie obroniłem w dobrym stylu strzał z 8 metra , dzięki tym dwóm dojrzałym i mądrym decyzjom dowieźliśmy zwycięstwo do końca | to ja za czirliderke robie |
_________________ fortes fortuna adiuvat
|
|
|
|
|
wolfik
Małomówny
|
Wysłany: Śro 14 Cze, 2017 10:02 Re: picie kontrolowane - aneks
|
|
|
Janioł napisał/a: | Zacznę od tego że nie piję od prawie miesiąca i nie zamierzam tego robić , jednak prawdą jest że temat pobudził moje myśli , jak pisałem przez ostatni rok wypiłem trzy razy , ani razu się nie upijając , wypijając po dwa trzy piwa , nie wzbudzilo to u mnie fizycznych objawów uzależnienia ale rozwaliło moja psychikę dokładnie choć paradoksalnie teraz wiem że to doświadczenie mnie wbrew pozorom wzmocniło, w tych trzech przypadkach udało mi sie mieć kontrolę nad tym robię , wiem zaraz sie odezwa głosy że prędzej czy później popłyniesz ale tak naprawdę kiedy jest to prędzej czy później. Zdaję sobie sprawę że wtykma kij w mrowisko ale ciekawy jestem opini |
mialem podobnie w kontekscie narkotykow.
ale z alkoholem bylo inaczej |
|
|
|
|
|