wspomnienia |
Autor |
Wiadomość |
Ossa
Gość
|
Wysłany: Śro 23 Sie, 2017 07:05
|
|
|
Z góry przepraszam za literówki i inne kwiatki pisałam z komorki |
|
|
|
|
esaneta
Moderator
Pomogła: 94 razy Wiek: 52 Dołączyła: 12 Lip 2011 Posty: 3397
|
Wysłany: Śro 23 Sie, 2017 20:53
|
|
|
|
_________________ I Love gołąbki Klarci.
|
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Śro 23 Sie, 2017 22:19
|
|
|
No tak przygadał kocioł garnkowi , a nie tak dawno czepiałam się innych . Fakt jak piszę w telefonie to wychodzą różne kwiatki tego "Aloso" sama sobie bym nie wymyśliła. Niestety nie jestem zalogowana i nie mogę poprawić jak już post zostanie wysłany. |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5442
|
Wysłany: Czw 24 Sie, 2017 12:15
|
|
|
Spoko Ossa,
całkiem przystojny ten Alonso |
|
|
|
|
loczek
Gość
|
Wysłany: Czw 24 Sie, 2017 17:48
|
|
|
sam bym szarpał jak Reksio boczek |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Czw 24 Sie, 2017 20:37
|
|
|
pietruszka napisał/a: | Spoko Ossa,
całkiem przystojny ten Alonso |
Ostatnio mi z facetami jakoś nie pod drodze , poukładałam sobie swój świat i dobrze mi z tym. W pracy mam urwanie głowy tysiące bieżących spraw i do tego przeprowadzka, odliczam dni do urlopu. |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Pią 25 Sie, 2017 18:43
|
|
|
Kami będę we wrześniu w słonecznej Italii już nie mogę doczekać się kiedy zobaczę szmaragdowe morze. |
|
|
|
|
Kami
Trajkotka Jak wyczerpać temat, zanim nas wyczerpie K.C.B.
Pomogła: 38 razy Wiek: 57 Dołączyła: 03 Sty 2014 Posty: 1039
|
Wysłany: Pią 25 Sie, 2017 22:11
|
|
|
czyli będziesz płynąć na Sycylię więc chciał nie chciał zaczepisz o Civitavecchię bo stąd będziesz wypływać?
Kiedy będziesz dokładnie? Napisz mi na priv to spotkamy się na kawie i możemy wymienić nr tel. Mam od siebie do portu 10 min spacerkiem .... |
_________________ To nie droga prowadzi do celu, ale cel wskazuje Ci drogę...K.C.Buszman |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Sob 26 Sie, 2017 06:50
|
|
|
Cytat: | czyli będziesz płynąć na Sycylię |
lecę samolotem na Sardynię z Berlina , w programie wycieczki jest rejs, ale na Korsykę
Europa jest mała i kto wie może kiedyś uda nam się spotkać. |
|
|
|
|
Kami
|
Wysłany: Sob 26 Sie, 2017 07:42
|
|
|
ossa napisał/a: | lecę samolotem na Sardynię z Berlina |
myślałam o Sardynii napisałam Sycylia . Ale czy tu czy tam to i tak ode mnie statek czy prom ... także może i będzie nie raz okazja by się spotkać. Będziesz w okolicy różowej plaży ? Gdzie punkt docelowy ? Czyli jeszcze i francuską wyspę zaliczysz .... w zasadzie to żabi skok .... |
_________________ To nie droga prowadzi do celu, ale cel wskazuje Ci drogę...K.C.Buszman |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Sob 26 Sie, 2017 08:35
|
|
|
Kami napisał/a: | napisałam Sycylia | "tam ciebie jeszcze nie było jak mówi moja mama" , może kiedyś
Póki co to zorganizowana wycieczka gdzie mnie zawiozą tam będę.
Nie mam czasu analizować programu, w pracy mam prawdziwy armagedon, będę pracować w innym miejscu. Zamiast czytać przewodniki przerzucam tony zakurzonych papierów, muszę uporządkować dokumenty przed urlopem. Jak nie to przewiozą z dobrodziejstwem inwentarza i do emerytury się nic nie znajdę. |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Czw 31 Sie, 2017 21:35
|
|
|
Kami tą Sycylię to wypowiedziałaś chyba w złą godzinę. Miałam lecieć z Berlina niemiecki przewoźnik wydawało się, że bardziej solidnej firmy nie ma. Dziś dostałam informację, że w związku z upadłością linii lotniczej wycieczka się nie odbędzie. Biuro podróży nie chce oddać kasy tylko zaproponowali wyjazd za te same pieniądze zamiast, na dwa tygodnie to na tydzień, w hotelu o niższej kategorii, na dodatek z Katowic.
Jestem k... na max , od jutra czeka mnie wojna z biurem podróży o zwrot pieniędzy. |
|
|
|
|
Kami
|
Wysłany: Pią 01 Wrz, 2017 00:14
|
|
|
Ossa ale co ma do rzeczy przewoźnik z hotelem i pobytem na wczasach ? Zapewne chodzi o całość i koszt przelotu rozłożony automatycznie na pobyt. Istnieje jakaś możliwość przełożenia powiedzmy terminu ? Jeśli mogę Ci w czymś pomóc tu na miejscu daj znać .... Przykro mi |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Pią 01 Wrz, 2017 14:55
|
|
|
Kami, dzięki, ale póki co przeszła mi ochota na wakacje. Problem w tym, że linia lotnicza ogłosiła upadłość , w związku z tym wyjazd został odwołany. Biuro by nie stracić kasy proponuje inne miejsce, gorszy hotel i pobyt zamiast na dwa tygodnie tylko na tydzień za te same pieniądze.
Oczywiście nie zgodziłam się i teraz nie mam ani kasy, ani wycieczki |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Nie 10 Wrz, 2017 13:25
|
|
|