Pomogła: 32 razy Dołączyła: 12 Sie 2013 Posty: 1881
Wysłany: Sob 28 Paź, 2017 20:28
pterodaktyll Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
Wysłany: Sob 28 Paź, 2017 20:46
Janioł napisał/a:
by osiągnąć taką NORMALNOŚĆ , trzeba mistrzostwa
Trzeba pracy nad sobą a nie żadnego mistrzostwa kol. Janioł. Praca, praca i jeszcze raz praca nad sobą ,to klucz do powrotu do normalności. Żadne tam mistrzostwo
"Ora et labora" jak to powiadają starożytni Rosjanie i oczywiście.............Dobra Księga
Trzeba pracy nad sobą a nie żadnego mistrzostwa kol. Janioł. Praca, praca i jeszcze raz praca nad sobą ,to klucz do powrotu do normalności. Żadne tam mistrzostwo
"Ora et labora" jak to powiadają starożytni Rosjanie i oczywiście.............Dobra Księga
Pozwolę sobie zostac przy swoim
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka
pterodaktyll Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
Asia, dzięki za ten długi post który tu napisałaś. Początki nie są łatwe, dużo do zrobienia i czasem faktycznie jest trudno. Ale najwazniejsze w tym wszystkim jest to że się da.
Ostatnio zmieniony przez Sin Cara Pon 30 Paź, 2017 21:37, w całości zmieniany 1 raz
Jotka, przede wszystkim gratuluję, tych lat, tych zmian, odwagi, konsekwencji! Czytając parę ostatnich zdań Twojego posta wylałam trochę łez, bo poczułam, że ... pisałaś też o mnie... oczywiście nasze sytuacje życiowe były inne, nie śmiem porównywać, nie o to chodzi. Uświadomiłaś mi bardzo ważne rzeczy tym postem, które mnie dotyczą jak cholera, a które chyba trochę wsadziłam do piwnicy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum