Załamana |
Autor |
Wiadomość |
Maciejka
Uzależniony od netu dawniej perełka
Pomogła: 67 razy Wiek: 55 Dołączyła: 28 Sty 2013 Posty: 3866
|
Wysłany: Nie 04 Mar, 2018 18:30
|
|
|
Wiesz co nie wiem co wyczytalas ale z tzw nafwrazliwoscia inaczej bez skory da sie zyc i to calkiem fajnie. Wiecej i glebiej i mocniej sie czuje i jak wie sie jak to przekuc tak zeby sluzylo to jest to taki skarbiec bez dna z ktorego im wiecej czerpiesz tym wiwcej masz. |
_________________ [*] [*] [*] |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Nie 04 Mar, 2018 18:57
|
|
|
Stokrotko, z okazji Twoich urodzin życzę Ci uwolnienia, rozwoju osobistego i odnalezienia w sobie oparcia, szczęścia i miłości |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
Stokrotka123
Małomówny
|
Wysłany: Nie 04 Mar, 2018 19:31
|
|
|
rufio napisał/a: |
doswiadczysz
- wyzwisk
- drwin
- hałasu
- obwiniania
|
Obwinianie jest już, drwiny były, wyzwisk i hałasu nie, ale pewnie też dlatego że jestem 500km dalej i nie słyszę wszystkiego....
Przez telefon się pilnuje, jest opanowany. |
|
|
|
|
Stokrotka123
Małomówny
|
Wysłany: Nie 04 Mar, 2018 19:38
|
|
|
olga napisał/a: |
Coś trzeba z tym zrobić...i można
Kiedy zgłosisz się na terapię? |
Jak już fizycznie doprowadze się do pionu. Póki co, staram się uregulować kulturę snu: przez 3 tygodnie nie mogłam spać w nocy, uregulować niedobory w organizmie, zmienić leki. Jutro szpital a jak wyjdę to będzie terapia - wiem dzięki Wam, że muszę to zrobić. |
Ostatnio zmieniony przez Stokrotka123 Nie 04 Mar, 2018 19:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Stokrotka123
Małomówny
|
Wysłany: Nie 04 Mar, 2018 19:42
|
|
|
smokooka napisał/a: | Stokrotko, z okazji Twoich urodzin życzę Ci uwolnienia, rozwoju osobistego i odnalezienia w sobie oparcia, szczęścia i miłości |
Dziękuję |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Nie 04 Mar, 2018 20:09
|
|
|
smokooka napisał/a: | Stokrotko, z okazji Twoich urodzin życzę |
a ja Ci życzę dużo dużo słodyczy |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
Jacek
|
Wysłany: Nie 04 Mar, 2018 20:11
|
|
|
perełka napisał/a: | z tzw nafwrazliwoscia inaczej bez skory da sie zyc |
napisz coś więcej o tym (proszę) |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
|
|
|
|
|
Stokrotka123
Małomówny
|
Wysłany: Nie 04 Mar, 2018 20:17
|
|
|
Kami napisał/a: |
przepraszam za ten wpis, nie napisałam tego by się chwalić jak mi dobrze, zrobiłam to po raz pierwszy i ostatni by pokazać, że bez zbędnego gdybania można żyć inaczej |
I chwała Ci za ten wpis!
Piękna historia czytając, serce się raduje i napełnia fajną energią i nadzieją |
|
|
|
|
Stokrotka123
Małomówny
|
Wysłany: Nie 04 Mar, 2018 20:22
|
|
|
Jacek napisał/a: | perełka napisał/a: | z tzw nafwrazliwoscia inaczej bez skory da sie zyc |
napisz coś więcej o tym (proszę) |
No właśnie, ja dziś też nie teges kumates
Przyjaciółka z okazji urodzin wyciągnęła mnie na botox party
Miałyśmy być piękne, a leżymy i zdychamy z bólu, przedrzeźniając się która gorzej wygląda |
|
|
|
|
Stokrotka123
Małomówny
|
Wysłany: Nie 04 Mar, 2018 22:19
|
|
|
Jacek napisał/a: | smokooka napisał/a: | Stokrotko, z okazji Twoich urodzin życzę |
a ja Ci życzę dużo dużo słodyczy |
Dziekuje |
|
|
|
|
Stokrotka123
Małomówny
|
Wysłany: Nie 04 Mar, 2018 22:29
|
|
|
perełka napisał/a: | Wiesz co nie wiem co wyczytalas ale z tzw nafwrazliwoscia inaczej bez skory da sie zyc i to calkiem fajnie. Wiecej i glebiej i mocniej sie czuje i jak wie sie jak to przekuc tak zeby sluzylo to jest to taki skarbiec bez dna z ktorego im wiecej czerpiesz tym wiwcej masz. |
Możecie pomoc w interpretacji?
Jak to przekuć tak, żeby służyło? |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Pon 05 Mar, 2018 05:26
|
|
|
Chodzi o to ze niektorzy maja taka naderazliwisc w pakiecie , tacy sie urodzili i zadna terapia tego nie zmieni. Trzeba sobie wypracowac taka ochrone. Jak przekuc, podobnie jak z emocjami trzeba sie nauczyc sluchac siebie i np. Dzis mocniej odbieram uwagi krytczne to jestem bardziej asertywna sobec siebie, widze nad czym jeszxze popracowac i dowiaduje sie sporo o autorze takich uwag, wiem co go boli. Denerwuja mnie wysokie dzwieki to staram sie wyjsc z pomieszczenia. Widze gdzie zaczyna sie jakus problem a inni uwazaja , ze nic tu nie ma. Potem okazuhe sie, ze jest tylko spozniona reakcja , ja zdaze juz zastanowic sie co zrobic zeby to rozeiazac. Itp itd . |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Pon 05 Mar, 2018 05:28
|
|
|
Niektorzt mowia , ze dziele wlos ba czworo. Nie dziele za to widze jego rozne grubosci o odcienie i to wcale nie musi bolec a cieszy i raduje . ubogaca |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Pon 05 Mar, 2018 05:59
|
|
|
Stokrotko wdg mnie na razie ten temat trzeba odpuscic i zajac sie tym co na wierzchu czyli wyjsciem z sytuacji w jakiej teraz jestes. Samej trudno ,idz po pomoc. |
|
|
|
|
Jacek
|
Wysłany: Pon 05 Mar, 2018 21:40
|
|
|
perełka napisał/a: | Widze gdzie zaczyna sie jakus problem a inni uwazaja , ze nic tu nie ma. |
nuu cheba wiem o co Tobie chodzi - (dzięki) |
|
|
|
|
|
|