Otwarty przez: Wiedźma Nie 16 Wrz, 2018 06:55 |
Być albo nie być ... |
Autor |
Wiadomość |
evita
[*][*][*]
Pomogła: 75 razy Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Pon 17 Cze, 2019 19:32
|
|
|
Cieszę się że wszystkie niejasności (pomroczne czy też nie ) zostały wyjaśnione |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
staaw
Uzależniony od Dekadencji
Pomógł: 125 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 9025
|
Wysłany: Pon 17 Cze, 2019 20:01
|
|
|
Halibut napisał/a: | Wiedźma napisał/a: | Aaaaa, to Ty tak po pijaku pitolisz...
|
Wódka otwiera duszę. |
Lecz plącze język... |
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
Pomogła: 75 razy Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Nie 23 Lut, 2020 15:35
|
|
|
Zaliczyłam 151 stron lektury czyli caluteńki mój watek Ależ tu się działo I ileż dobrych duszyczek trwało tutaj ze mną I jakie ogromne pokłady cierpliwości były Wam potrzebne do tego mojego jęczenia i utyskiwania
Ale teraz uroczyście oświadczam, że to nie byłam ja ktoś się pode mnie na bezczelnego podszył i Was niecnie wykorzystał
Dziwne było te moje inne, ludzkie wcielenie. Nie poznaję samej siebie. Problemy nie były wyimaginowane i faktycznie ciężko było ale gdybym choć trochę się postarała to mogłam wszystko uciąć dawno dawno temu ! A może jednak nie mogłam ? Może jednak potrzebowałam więcej czasu po to żeby oswoić w sobie moją odwagę ?
Jedno jest pewne. Nie żałuję, ze przerwałam terapię i nikt nigdy mnie tam nawet wołami nie zaciągnie Liczy się efekt końcowy, który osiągnęłam Choć nie do końca szczęśliwie mi się teraz układa ale nie ma to żadnego związku z moim współuzleżnieniem |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
|