Pomogła: 17 razy Dołączyła: 06 Gru 2011 Posty: 783
Wysłany: Sob 17 Gru, 2016 11:08
Dziękuje, wszystkim
Mała,
ankao30 A to ciekawe że akurat ta piosenka Ci sie skojarzyła, każdy czyta sobą może wiec warto się temu przyjrzeć
Święta, jak co roku odkrywają nowe.
Marzenka, te święta to będzie dla mnie ta dziewczyna, jej ból wyniesiony z domowego piekła, moja bezradność- prawda jest taka ze ogrom jej cierpienia przerasta mnie.
Ale może to jest ten moment, ten święty moment, kiedy światła nie padają już na mnie ale kieruje je na drugiego człowieka i to jest naprawdę dobra nowina.
Niech narodzi sie Wyczekiwany.
Wszystkiego dobrego.
_________________ "jestem ciszą między parą tonów,
które niełatwo się ze sobą godzą"R.M.Rilke.....................................
Wysłany: Sob 21 Sty, 2017 10:20
Na forum często poruszano temat wpływu abstynencji na relacje towarzyskie, zawodowe, oficjalne obowiązki służbowe. Zdania były podzielone wpływa żle, dobrze, żaden problem. hmm,
Nawet Dla POTUS to bywa kłopotliwe, niezręczne dowodem wczorajsza konsternacja na przyjęciu w Kapitolu, (nie linkuje z uwagi na wyzwalacze)
Trump w oficjalnych sytuacjach dotychczas rożnie sobie radził, zwykle podnosił kieliszek do toastu i odkładał. teraz jako POTUS nie może sobie pozwolić markowanie i wyszło jak wyszło
Zobaczymy dalej takich okazji będzie teraz mnóstwo, jak to rozwiążą?
To może być bardzo istotne, nowatorskie i kulturotwórcze.
Ostatnio zmieniony przez zimna Sob 21 Sty, 2017 10:23, w całości zmieniany 1 raz
Trump w oficjalnych sytuacjach dotychczas rożnie sobie radził, zwykle podnosił kieliszek do toastu i odkładał. teraz jako POTUS nie może sobie pozwolić markowanie i wyszło jak wyszło
A jak wyszło?
_________________ Na moim niebie zawsze świeci słońce
Wysłany: Sob 21 Sty, 2017 17:55
yuraa napisał/a:
zimna napisał/a:
zwykle podnosił kieliszek do toastu i odkładał
tak odczytalem jako sugestię
Nie rozumiem .Wyraźnie zaznaczyłam kontekst wypowiedzi (abstynenci w sytuacjach, towarzyskich, zawodowych obowiązkach oficjalnych) w tym kontekście pisałam jak radzi sobie Trump jako abstynent, w oficjalnych sytuacjach w których zwyczajowo wznosi sie toasty
Dla mnie to dość istotne
Może fakt, że POTUS nie będzie(jezeli taką drogą wybiorą) w ten sposób akcentować /świętować ważnych wydarzeń, może z czasem nie będziemy musieli wygłupiać sie z sokiem jabłkowym, stresować, tłumaczyć.
ps oczywiścieTrump często opowiadał o bracie. Mówił też, że jest abstynentem ale i wrogiem alko
może z czasem nie będziemy musieli wygłupiać sie z sokiem jabłkowym, stresować, tłumaczyć.
Wiem jak czasem trudno odmówić, ale nie wyobrażam sobie by praca, albo jakiekolwiek obowiązki towarzyskie zmuszały mnie do toastu.
Ale ja prosta dziewczyna jestem.
_________________ Na moim niebie zawsze świeci słońce
Wysłany: Pon 16 Lis, 2020 17:56
Poczytałam swoje wpisy sprzed niektore prawie 9 lat To napawde ja? NIezwykłą przygodą to jest poznawanie samego siebie. Jedno chyba się tylko nie zmieniło, nadal jestem w sobie zakochana. Całe życie tańczę z sobą taniec, zmienia się muzyka, rytm, nastrój ale zawsze to jestem ja i Ja, głęboko patrzaca sobie w oczy...
A moze tylko mi sie wydaje.
Wysłany: Pią 27 Lis, 2020 20:16
Hejo
miło
Żyłam sobie spokojnie.
A teraz pracuje zdalnie od kwietnia, sporadycznie wychodzę, tyle co na spacery z psem, na zakupy, raz w tyg. na spotkania na żywo ... Wakacje spędziliśmy długie i super ale teraz znów dom, ogród, spacery. W ładne dni pracowałam na tarasie. A teraz zimno ciemno e tam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum