|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Na skraju przepaści |
Autor |
Wiadomość |
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Sob 30 Sty, 2021 14:53
|
|
|
Maciejka napisał/a: | Posluchalam wczoraj nagrania p. Psycholog i ona mowi, ze ma studia, kursy , jeszxze jedne studia i nie zawsze ma dostep do emocji. Myslala , ze to juz dawno przepracowane a kod emocji pokazal ze nie przepracowane. Wniosek wyviagnelam z tego ze skoro fachowiec nie zawsze ma dostep do siebie to u mnie brak czasem dostepu do siebie jest w porzadku.. |
Toć na psychologię często idą osoby mające problem ze sobą po to, żeby sobie pomóc.
Tak jak ja poszłam do szkoły dla terapeutów uzależnień, żeby przestać pić! |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
Kami
Trajkotka Jak wyczerpać temat, zanim nas wyczerpie K.C.B.
Pomogła: 38 razy Wiek: 57 Dołączyła: 03 Sty 2014 Posty: 1039
|
Wysłany: Sob 30 Sty, 2021 15:22
|
|
|
niezapominajka napisał/a: | Tak też tak myślę tym bardziej że mocno przeżył rozwód. |
No raczej, nie należy to do łatwych spraw i zawsze są emocje. niezapominajka napisał/a: | Mój partner o żonie bez zbędnych emocji. Normalnie że np. robili to i to. |
I wystarczy. |
_________________ To nie droga prowadzi do celu, ale cel wskazuje Ci drogę...K.C.Buszman |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|