Samokrytyka |
Autor |
Wiadomość |
yuraa
Moderator
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 08:24 Samokrytyka
|
|
|
chcę złozyc samokrytyke, to nie są żarty.
zauważam ze popadam w moralizatorstwo, mentorowanie.
ta odrobina władzy jaka mam tu nad postami chyba uderzyła mi do głowy.
zauważam ze moje działania stają się kontrowersyjne, budzą sprzeciw.
Jestem jednym z was z podobnymi czy takimi samymi problemami i tak bym chciał byc postrzegany.
jeśli ktos dostrzega że cos ze mna nie tak niech głosno i i wyraźnie mi to napisze.
zastanawiam się czy chcę być dalej moderatorem |
|
|
|
evita
[*][*][*]
Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 09:02
|
|
|
yuraa napisał/a: | zauważam ze popadam w moralizatorstwo, mentorowanie |
yuraa nie pitol tylko biegaj do działu alkoholizmu ! Tam jest nowy Jacek, który potrzebuje kogoś takiego jak ty i twoje moralizatorstwo |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 09:12
|
|
|
yuraa napisał/a: | jeśli ktos dostrzega że cos ze mna nie tak niech głosno i i wyraźnie mi to napisze.
zastanawiam się czy chcę być dalej moderatorem | Proszę bardzo,wstaję rano i już siedzę przed kompem z mocno rozdziawioną buzią.
Yuraa....jakiś mały nawrocik przechodzisz?A może masz ochotę poddać się tradycji?To ja zapraszam Cię do mojego wątku w trolowni.
yuraa napisał/a: | budzą sprzeciw. | Komu się coś nie podoba?Dawaj łobuza
A tak poważnie...TO CZY TY SOBIE ŻARTY ROBISZ? Proszę mi się ładnie uśmiechnąć i nie gadać więcej głupot. |
|
|
|
|
Bebetka
Główna księgowa
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 10:31
|
|
|
yuraa napisał/a: | zastanawiam się czy chcę być dalej moderatorem |
Jura chyba Cie pogięło (sorry)
Odkąd zostałeś moderatorem jest tak,jak powinno być twardej męskiej reki i logiki było tutaj trzeba i teraz wraz z innymi modami tworzycie świetny zespół... i tak trzymać
I więcej takich pierdół nie wypisuj....jak coś będzie nie halo z pewnością o tym Cie powiadomię
Bez odbioru |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 10:31
|
|
|
yuraa napisał/a: | chcę złozyc samokrytyke, |
O ja p***ę. Całkiem zapachniało dawnym , słusznie minionym ustrojem. Aż mi się łezka w oku pterodaktyllim zakręciła. Dobra Yurra, składaj te samokrytykę i wracaj do wywalania nas do tych śmieci a nie pieprz głupot, bo sam do nich polecisz A tak poważniej, to co Ci tak kością w gardle stanęło, że wyjechałeś z tą samokrytyką?? |
_________________ |
|
|
|
|
Hania
Towarzyski kosmiczna
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 11:15
|
|
|
yuraa napisał/a: | jeśli ktos dostrzega że cos ze mna nie tak niech głosno i i wyraźnie mi to napisze |
uważam, że jest coś nie tak skoro to napisałeś... a tak serio to nawet nie wiesz jak się cieszę gdy po zalogowaniu widzę Twój pyszczek i mogę przeczytać coś mądrego (choć nie zawsze serio haha) i nie wypisuj już takich głupot |
_________________ HaNiA
365 razy zaczynać od nowa...
kolejne dni całej reszty mojego życia... |
Ostatnio zmieniony przez Hania Pon 18 Sty, 2010 11:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 12:02
|
|
|
yuraa napisał/a: | zauważam ze moje działania stają się kontrowersyjne, budzą sprzeciw. |
Gdyby było inaczej, to na forum zapanował by chaos i bezkrólewie
o czym niedawno mogliśmy sie przekonać...
Bez interwencji matadorów, to byłby początek końca forum,
choć trochę rzadsze interwencje, by nie zaszkodziły...
Pozdrawiam... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 13:35
|
|
|
Jureczku -działasz jak najbardziej słusznie,trzeba to trzymać twardą ręką bo czasem nie można się połapać w tematach o co w końcu chodzi. To ja się łapię na tym,że zwracam uwagę co wypisują Rządź i dziel a głupotami siem nie przejmuj. |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
Hania
Towarzyski kosmiczna
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 13:47
|
|
|
yuraa napisał/a: | Jestem jednym z was z podobnymi czy takimi samymi problemami i tak bym chciał byc postrzegany |
ja tak to widzę ale ktoś tu musi nad tym panować, przecież tak łatwo się zgubić |
_________________ HaNiA
365 razy zaczynać od nowa...
kolejne dni całej reszty mojego życia... |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 14:55
|
|
|
Jurek, nie załamuj mnie... |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
Borus
Trajkotka uzależniony
Wiek: 66 Dołączył: 03 Wrz 2009 Posty: 1843 Skąd: wielkopolskie
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 15:27
|
|
|
Yuraa! faktycznie, pitolisz... |
_________________ zostało mi podarowane drugie życie... |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 15:40
|
|
|
Yura, uważam, że jesteś bardzo dobrym moderatorem. Spełniasz wszystkie moje oczekiwania
Jesteś konkretny, zdecydowany, sprawiedliwy i oczywiście bardzo dobrze przygotowany merytorycznie.
Twoja rezygnacja z funkcji modera byłaby dużą stratą dla forum.
I wogole koniec dyskusji, bo lalkę voodoo Ci ulepię i szybko pożałujesz takiego gadania! |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 15:44
|
|
|
ano pitolę
kiedyś wystraszyłem Kruszyne do dzis się nie odzywa a ja obwiniam siebie o to,
teraz myslałem ze Malgoś uciekła, moze nie przezemnie ale myślę że jako moder nie zareagowalem kiedy trzeba było. ale Małgoś jest
Cishy rybki do kibla spuścilem nie pytając.
przerasta mnie to co w mojej głowie się dzieje i nie mam wpływu na tok moich mysli
eh dość pitolenia,
spróbuję ciągnąć dalej |
|
|
|
beata
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 15:46
|
|
|
Wiedźma napisał/a: | Twoja rezygnacja z funkcji modera byłaby dużą stratą dla forum. | Jak Yuraa,nie będzie moderatorem to ja odejdę z forum Znowu...a co Wiedźma napisał/a: | Jesteś konkretny, zdecydowany, sprawiedliwy i oczywiście bardzo dobrze przygotowany merytorycznie. | I jeszcze zapomniałaś dodać,że ma cudny uśmiech |
|
|
|
|
beata
|
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 15:52
|
|
|
yuraa napisał/a: | kiedyś wystraszyłem Kruszyne do dzis się nie odzywa a ja obwiniam siebie o to,
teraz myslałem ze Malgoś uciekła, moze nie przezemnie ale myślę że jako moder nie zareagowalem kiedy trzeba było. ale Małgoś jest
Cishy rybki do kibla spuścilem nie pytając. | Kruszyna odeszła bo miała focha,i z tego co wiem,ma żal do całego forum.Nawet ze mną nie bardzo chce gadać.Ucieka mi z gg.
U Małgosi w wątku,przecież nic złego się nie działo,co mamy tu wszystkich tylko głaskać?Przecież tam była prawie normalna wymiana poglądów.
A biedna Asia po prostu nie wiedziała,że w śmietniczce jest tak fajnie. Teraz już wie i wyraża pełne zadowolenie. |
|
|
|
|
|