PYTANIE mam |
Autor |
Wiadomość |
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 08:39
|
|
|
napisał/a: | sabatka napisał/a:
czyli biorąc pod uwagę to że jeszcze żyjecie i w każdej chwili napić się możecie wy tez pijecie z przerwami i takową właśnie macie? |
a co za roznica , jak to nazwiemy?
moze byc i "przerwa" w piciu.....do konca zycia na przyklad-------a nachlam sie wreszcie ile wlezie w raju ze sw. Piotrem i jak to w raju bywa---nie bede juz uzalezniony----------tylko glupkowato szczesliwy
nie przywiazuj zbyt duzej wagi------do semantyki Sabat----------slowami mozna zycie ozdabiac, zle trudno je nimi wypelnic konkretnie.
wolf-aktualnie na przerwie |
|
|
|
|
taki ósmy
(konto nieaktywne) [*][*][*]
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 08:44
|
|
|
Ooooooo !! Wróciłeś |
|
|
|
|
montreal
[*][*][*]
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 08:45
|
|
|
O! Ósmy! Ja zawsze w ciebie wierzyłem! |
_________________ "Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię" Jonathan Carroll
|
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
Pomogła: 36 razy Wiek: 56 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 1869
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 08:46
|
|
|
stiff napisał/a: | ,gdybym to ja miał nieszczęście sie napić,to wątpię aby udało mi sie dzien przerwy w piciu zrobić. | Sabatko ja od maja postanowilam nie pic, zapilam jednak w pazdzierniku, czyli wypilam jednego dnia drugiego juz nie, to zalezy tez od nawykow alkoholika, miewalam ciagi, na przestrzeni mojego picia przez ostatnie miesiace .A tak to wlasnie tak wygladalo ze zalozmy w piatek upijalam sie do przytomnosci, caly tydzien nie pilam i w piatek a piac, oczywiscie bylam juz wtedy alkoholiczka. Zaczelo sie od piatkow i to nie we wszystkie np raz w miesiacu, potem co trzeci piatek az doszlo do cotygodniowych pijanstw. Sluchaj wtedy gdy zapilam w pazdzierniku , przeciez tak naparwde nic sie nie stalo, chodzi mi o skutki "z zewnatrz" nikt sie nie dowiedzial ,nie mialam nieprzyjemnosci, nie narobilam glupstw, ale za to ja poczulam do siebie najprawdziwsze obrzydzenie i bylo mi bardzo wstyd przed sama soba. Gdybym "chciala" spokojnie moglabym wypic jeszcze raz, urzadzic sobie takie nocne , samotne picie, zabezpieczyc tyly zeby nikt sie nie dowiedzial, ale ja NIE CHCE . Chodzi o to ze Twoj Tyfus chyba jeszcze nie jest na etapie ze on naprawde , autentycznie chce wytrzezwiec, zal mu alkoholu, teskni za nim i stad te problemy. |
_________________ fortes fortuna adiuvat
|
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 08:50
|
|
|
Ate napisał/a: | czyli wypilam jednego dnia drugiego juz nie, |
Ate napisał/a: | przeciez tak naparwde nic sie nie stalo, chodzi mi o skutki "z zewnatrz" nikt sie nie dowiedzial ,nie mialam nieprzyjemnosci, nie narobilam glupstw |
Skoro jest tak jak piszesz, to takie zapicie się nie liczy. Przynajmniej ja sobie bym takiego nie liczył |
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 08:51
|
|
|
ono liczy sie dla mnie |
_________________ fortes fortuna adiuvat
|
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 08:52
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | Ooooooo !! Wróciłeś |
po***alo Ci , czy co?
ja nie jestem firanka ..............
wrocilem?...........a skad? jesli laska?
o ile mi sie zdaje...........jestem tam gdzie pojechalem
na razie mam dluga przerwe w piciu------------i wiem gdzie jestem |
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 08:54
|
|
|
z jednym , co maiwaja aaowcy sie zgadzam:
"dzis nie pije".............i planuje jutro tez nie |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 08:58
|
|
|
Ate napisał/a: | ono liczy sie dla mnie |
Przesadzasz Ja bym to nazwał - dajmy na to - incydentem. Delikatnym potknięciem.
Moim zdaniem..... Atuś....... zbyt surowa dla siebie jesteś |
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:03
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | dajmy na to - incydentem. Delikatnym potknięciem. |
jak ktos sie w droge wybiera daleka-------------i ciagle sie potyka, a potkniecia owe uwaza za delikatne incydenty------------do celu dojsc moze "po czasie".
jak sie idzie, to po to by dojsc--------a nie rogrzeszac w kolko wwlasna gamoniowatosc i kiepskie buty kupione na pchlim targu |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:04
|
|
|
wolf napisał/a: | wrocilem?...........a skad? jesli laska? |
Na Forum. To miałem na mysli
Wiesz co ? Już wprawdzie o tym pisałem ale się powtórzę. Ten cały Album to do du** jest rzecz.
Taką mi przyjemnośc sprawiało znęcanie sie nad Tobą w swoim czasie, ale jak Cię jako wzorowego ojca Rodziny ujrzałem, to mi juz takiej frajdy to nie sprawia.
No i ta strzelba, czy co to tam jest w Twoim ręku
tez mi dała sporo do myslenia
Peace "synu"..... peace |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:07
|
|
|
wolf napisał/a: | i ciagle sie potyka, a potkniecia owe uwaza za delikatne incydenty |
Wielka Księga prawi tak : Nieistotnym jest, ile sie razy przewrócisz. Ważne jest to, żebyś się za każdym razem podniósł. I ja się tego trzymam |
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:08
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | No i ta strzelba, czy co to tam jest w Twoim ręku |
nie peniaj...........to stary angielski karabin z okresu 2 swiatowej----------jest czesto na wyposazeniu lokalnych policji w afryce , lub straznikow z rezerwatow przyrody...............jesli sie akurat sam ze starosci nie rozleci przy strzale-------to faktycznie slonia ubije
ale Ty nie slon...........wiec i tak Ci nie trafie.
kto by zreszta trafil w gibajacego sie na wietrze faceta ?.............kumasz Takisiaki?
przeciez ja Ciebie lubie...............chyba , ze mnie akurat irytujesz. wtedy jestem zlosliwy , jak stary piernik co ma skleroze |
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:10
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | wolf napisał/a: | i ciagle sie potyka, a potkniecia owe uwaza za delikatne incydenty |
Wielka Księga prawi tak : Nieistotnym jest, ile sie razy przewrócisz. Ważne jest to, żebyś się za każdym razem podniósł. I ja się tego trzymam |
ale jest tez w
wielkiej ksiedze kuchartskiej i taki akapit, ktory mowi, ze mozna sie wy***rdolic o jeden raz za duzo-----------i tacy nieszczesnicy tez bywaja- choc nie ma juz dla nich ratunku |
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:17
|
|
|